logga in med Facebook
Fyll i ditt namn och e-postadress, så får du ett mejl varje gång någon av följande medlemmar uppdaterar sin resa.
evegoesnz
evegoesnz Loggade in för 1 dagar sedan
Pågående resa Drömpraktiken i Storstan
Loggade in för 1 dagar sedan från Stockholm, Sverige
Lite strandhäng i Singapore och Malaysia med mitt alter ego. Och sen det största äventyret i mitt liv!!! Att plugga en termin i Perth!!!
Hej Eve1 Så skönt att du är bättre. jag var i Staffanstorp, när Felicia fyllde. Hon är längre än mej nu. vilka söta örhängen du hade skickat till henne. Det var så roligt att5 träffa Alla. kram från farmor som också gillar mindre ställen!
Så mycket spännande du är med om! Gurgla halsen med salt eller äppelcider-vinäger, så känns det bättre snart. Var rädd om dej! kram från farmor!
EVE, det låter som att du har det awesome, nästan så att jag blir lite avis:) 'jag vill se alla bilder sen när du är hemma, och by the way.. det blir plugg för mig till hösten. Jag blev antagen till Idrottsvetenskap och ledarskap på Malmö högskola:) Kramar, och fortsätt ha awesome!!!
jag skulle också vilja se den fina naturen, men ingen råtta i sovrummet! när vi var nygifta fick jag en papperspåse, när din farfar kom hem från jobbet. Ur den stack det upp två svansar. Det var möss i påsen!Du kanske förstår att jag skrek. kram från farmor!
Hej Eve!Det kittlar i magen på mej, när jag vet att du ska gå på det där farlga stället! Var försiktig!kram från farmor!
Om Resdagboken Regler Cookies Bli medlem FAQ - Vanliga frågor