Triss i Tropik

Dagboksinlägg

Få uppdateringar via e-post

Fyll i ditt namn och e-postadress, så får du ett mejl varje gång någon av följande medlemmar uppdaterar sin resa.

Ladda ner texter och bilder

Resenärer (1)

• 3 länder
  • 5 inlägg
  • 5 besökta platser
  • Uppdaterad torsdag 5 juli 2012

Drar återigen på en tre veckors luff i sommar, denna gång österut. Ett par dagars intensivt metropolitande i Singapore, en veckas naturspaning runt Darwin och så till sist; en veckas chill på paradisiska Bali.

Senaste kommentarer

• carroh kommenterade fredag 6 juli 2012

Galet! Vill tillbaka!

Singapores skyline ar nastan i klass med Hong Kongs, inte minst nar man ser den fran Marina Bay Sands skybridge.
  • Lilly och Bertil kommenterade torsdag 5 juli 2012 Honeymoon? Nej, babymoon!

Hej! I dag har vi också badat, det var roligt men till slut blev det kallt. Det var fina kort och det såg ut som goda kakor, hur kunde ni välja?

• Örjan kommenterade torsdag 5 juli 2012 Honeymoon? Nej, babymoon!

Så roligt att ni har njutit av hela trippen. Det är ni värda. Allt är i sin ordning här. Och sommaren har äntligen kommit till Sverige: inget regn på flera dar och riktigt varmt. Nu är ni välkomna hem, allihop!! Triss i kramar! Örjan

• carroh kommenterade torsdag 5 juli 2012 Honeymoon? Nej, babymoon!

Låter som ett underbart slut på resan! Lite dåligt med bilder men hoppas att jag någongång har tid att titta igenom alla :) Ses i augusti! kram

• Lilly kommenterade onsdag 4 juli 2012 Fran krokodiler till drakar

Hej!
    Hoppas att ni har det bra. Nu är vi i Avaträsk och har det bra, sedan skall vi åka till Vilhelmina och gå på marknad och kanske det blir karuseller. Fina kort och hemska krokodiler. Hälsar från Lilly!