2012-09-08
Hej alla medlemmar och besökare på Resdagboken! Nu är det dags att berätta lite om vad som har pågått på sajten de senaste månaderna och hur vi planerar att fortsätta utveckla Resdagboken till en modern resesajt som sätter användaren i fokus. Den skall vara lätt att använda mobilt såväl som stationärt men framförallt vara en stabil och fungerande plattform.
2012-06-01
Resdagboken får ny ägare och lever därmed vidare. Läs mer här.
2011-09-16
Ett härligt klimat, ett kulturutbud i överflöd, spännande historia, pulserande nattliv, världsberömd mat, en lång sandstrand – och inte minst världens bästa fotbollslag. Och då har vi inte ens nämnt arkitekturen och shoppingen.
2011-09-16
Prag är utan tvekan en av Europas vackraste och bäst bevarade huvudstäder. Floden Moldau flyter rakt igenom staden och dess otaliga broar binder symboliskt samman öst och väst.
2011-09-16
Många är vi nog som förknippar det lilla Emiratet med exklusiv shopping, affärsresenärer, solblanka skyskrapor, skidåkning inomhus och golfbanor i världsklass. Inte så konstigt, det är den bild som man jobbat hårt för att förmedla till västvärlden de senaste åren. Men det finns också ett annat Dubai.
2011-09-14
Från Stockholm till Venedig i roddbåt
2011-08-31
Lagom till höstens och vinterns högsäsong för långresor presenterar vi en smart koppling mellan Resdagboken och Facebook som gör att du slipper välja plattform – och får ut det bästa av två världar.
2011-08-25
Följ med fem av Resdagbokens medlemmar till New York. Här tipsar de om sina pärlor i The Big Apple. Allt från sköna utsikter till bra kaféer.
2011-07-28
Friska bad, hästridning och en tuff utmaning mot toppen.
2011-07-12
Han firade sin födelsedag med en speciell resa.
2011-05-31
De reser från New York i norr till Buenos Aires i söder.
2011-05-20
Har du tröttnat på att sy ihop dina egna resor, att boka flyg, transfer och hotell var för sig? Kanske vill du ta ett skönt break efter veckor av flängande eller en tuff jobbperiod. Då kan en eller ett par veckors avkoppling på ett äkta All Inclusive-hotell vara det du behöver.
2011-05-12
Marieke III gör en spännande världsomsegling och segelbåten Melody utforskar Medelhavet.
2011-04-25
Följ mig under fem månader i New York där jag gör mitt examensarbete inom Biomedical Engineering.
2011-03-30
Sugen på att möta våren i någon av Europas storstäder? Här får du några tips av Resdagbokens medlemmar!
2011-03-16
Några av Resdagbokens medlemmar har befunnit sig i Japan under jordbävningen och den efterföljande katastrofen. Här berättar fyra av dem om sina upplevelser.
2011-03-16
Lättklätt, härliga vyer och djärv utförsåkning. Kolla in bilderna från Åre i norr till franska alperna i söder.
2011-03-03
Njut av 10 riktigt läckra bilder från Australien. Strandhäng, hungriga krokodiler, helikoptervyer, surfskolor och resor i outbacken.
2011-02-17
Camilla Larsson från Helsingfors packade väskorna och reste till Indien för att kombinera nytta med nöje. På schemat stod först två veckors volontärarbete på en skola och sedan två veckors avkoppling på en strand i södra Goa.
2011-02-16
Vi har bett tre av våra medlemmar att komma med tips på roliga saker att göra i Åre. Här presenteras resultatet!