logga in med Facebook
Fyll i ditt namn och e-postadress, så får du ett mejl varje gång någon av följande medlemmar uppdaterar sin resa.
ElinaFredrik
ElinaFredrik Loggade in lördag 1 december 2012
Loggade in lördag 1 december 2012 från New York, USA
Åker ut på en resa i ca 9 veckor tillsammans med Elin och Simon....Kommer bli toppen detta....Och förhoppningsvis mycket mera sol denna gång...
Hallå! Ser att ni varit på Jamaica. Jag vill SÅ GÄRNA dit vid denna tid nästa år, -uppleva reggaemusiken, rastakulturen, stämningen och hela köret. Men det är ju känt för att vara väldigt "rough" vilket får mig att dra lite i handbromsen ang. mina planer.. Vad säger ni som varit där? Kände ni av det tuffa klimatet?Mvh /Elina
Hej! Vad skönt att ni nu snart är hemma. Det blev ju bra att skriva sista inlägget så att vi alla vill få hem er. Njut och må bra de sista dagarna på er semester. Snart är ni tillbaka i verkligheten. Många kramar.
vilken tur att ni snart är hemma igen det där lät ju läskigt låter betydligt bättre där ni nu är ha det riktigt mysigt dom sista dagarna snart börjar allvaret igen kram
Haha.. gud så läskigt med såna killar.. ja blev ju bara rädd att läsa här så det var fasen tur att ni lämnade stället!lyxresturang lät ju verkligen inte fel.. mummssss!! Lev o må!
Hejhej! Säger som Petra, ni är saknad! Men nu är det inte länge kvar tills ni landar i kalla sverige, bruna och fina! (Avis då jag är blek o fet...=)Njut av sista tiden! Kramar!!
Om Resdagboken Regler Cookies Bli medlem FAQ - Vanliga frågor