• 46
  • 4

Nicaragua

torsdag 22 april 2010 San Juan del Sur, Nicaragua

Tjo tjo....

Japp efter lite mickel, hjalp av en kille vid gransen och tre passkontroller senare komme vi in i Nicaragua.

Har har vi solat och badat, legat och slappat mest hela tiden. Skit mysig liten stad med restauranger langs stranden.

Mat och dryck ar sjukt billigt i detta land, en ol under happy h kostar typ 5 kronor och en drink 12 =) en middag ger man ca 50 for sa har kan man leva lange....

Idag torsdag ska vi ta en taxi till den finaste stranden for att kolla runt lite...och imorgon funderar vi pa att aka till en o, Isla Ometepe dar det finns tva vulkaner och se om vi kan hitta ett hotell dar ocksa.

Sen maste vi ta oss tillbaka till San jose, Costa rica for att den 27 ta flyget till Jamaica, dar vi nu for stunden haller pa att boka ett 4 stjarnigt All-Inclusive hotell =) varfor inte avsluta resan med klass =P

Ha det bast.....

ElinaFredrik

Loggade in lördag 1 december 2012
från New York, USA

Uppdaterad måndag 26 april 2010

Kommentarer till inlägget (4)

• Camilla kommenterade måndag 26 april 2010

Lyxa nu till ordentligt så ni kan åka hem helnöjda!=) Vi saknar Er så här i kalla sverige och tycker att det ska bli så trevligt att ni återvänder hem snart!=) Ta hand om Er o njut de två sista veckorna! KRamkram

• persson kommenterade måndag 26 april 2010

härligt!! men ni är ena riktiga strand fetischer!

• mamma Ulla kommenterade lördag 24 april 2010

Hej! Låter som ni verkligen tar ut allt ni kan för varje dag. Hoppas ni har det jättebra och saknar er. Jonas är nu snart på väg på sin resa. Kram mamma

• Karolina kommenterade torsdag 22 april 2010

Åh, det låter så härligt! Jag är så glad att ni får vila upp er och bara ha semester.
    Men jag saknar er. Förresten, jag visste inte att ni skulle till Jamaica, vad häftigt! Lyxa ordentligt!

Kram

Skriv en kommentar

Vill du slippa fylla i namn och e-postadress när du skriver en kommentar? Klicka här för att bli medlem!

Få uppdateringar via e-post

Fyll i ditt namn och e-postadress, så får du ett mejl varje gång någon av följande medlemmar uppdaterar sin resa.