• 51
  • 4

Jag är skadad!

tisdag 12 juni 2007 Prag, Tjeckien

Jag (Natascha) har skadat mig! Igår efter frukost snubblade jag i trappan påväg ner och skrapade upp halva mitt vänsta smalben. Men jag pinnar vidare i livet ändå!

Förresten... Hej Mårten! Tänkte att du älskar ju massmejl så jag skickar till hela pheuset, hehe.

Igår klättrade vi upp på kullen med slottet och katedralen och såg den delen av stan. Efter en kraftlur på hostelet blev det återigen picknick. Den här gången på en ö mitt i floden som rinner genom stan och med öl istället för vinägervin. Vet nån vad floden heter förresten?

Nu är de andra galningarna uppe och har morgongympa på vårat rum...

Kram på er!!

Klan1

Loggade in måndag 31 december 2007
från Stockholm, Sverige

Uppdaterad tisdag 12 juni 2007

Kommentarer till inlägget (4)

• Svenne kommenterade lördag 16 juni 2007

Jävla Simon, här anstränger jag mig för att ta reda på vad floden heter också kommer du och förstör allt :(!

Allt verkar super. Själv är jag i ett mkt regnigt Skåne just nu.

Ha de gott!

Kram/Markus

• Roger kommenterade fredag 15 juni 2007

ser fint ut i prag och ni ser ju oxå bra ut fortfarande. Lycka till i Budapest. Där äter man Gulash och dricker oxblod tror jag

• MillanB

• 513 bilder
    • 61 besökta platser

MillanB kommenterade tisdag 12 juni 2007

Hej!
    Verkar jattekul med Prag, tur att jag ska dit! Later aven som om vandrarhemmet ar bra, skulle ni kunna tala om namnet pa det ;-) Hur har resplanerna utvecklat sig? Sjalv befinner jag mig just nu i Vevey vid Genèvesjon, men imorrn bar det av mot Lugano, fortfarande i Schweiz. Ha det sa bra sa hors vi snart! Kram Camilla

• Simon kommenterade tisdag 12 juni 2007

yo...soft med lite bärs. Har hört sägas att Staropramen är värsta b-ölen där borta...har ni hunnit skaffa någon favvo än? jag tycker ni bara ska åka runt i östeuropa och så kan ni berätta lite för mig sen... floden heter Moldau.

fridens

Skriv en kommentar

Vill du slippa fylla i namn och e-postadress när du skriver en kommentar? Klicka här för att bli medlem!

Dagboksinlägg

Få uppdateringar via e-post

Fyll i ditt namn och e-postadress, så får du ett mejl varje gång någon av följande medlemmar uppdaterar sin resa.