• 96
  • 2

En helt ode strand..

onsdag 6 april 2011 Cherating, Malaysia

Hej!

Resan till KL gick bra. Vi sov dar en natt, morgonen efter tog vi bussen mot Kemaman och bad om att bli avslappta i Cherating.
Hade last om detta stalle i Allt om resor och va nyfiken. Men det visade sig nar vi kom fram att det inte ar sasong har nu, vilket innebar att vi kanske sett ett 10 tal turiste. Lite val lugnt for oss.. Nar vi skulle leta pa nagonstans att ata var det stangt nastan overallt.
Stranden ar dock hur fin som helst och vi va nast intill ensamma pa den.
Eftersom det inte blev riktigt som vi tankt oss sa aker vi idag vidare. Tar en taxi till Kuantan strax efter lunch. Darifran gar det en buss ner till Mersing och dar stannar vi i natt. Fran Mersing gar det sedan batar ut till Pulau Tioman. Trivs vi dar sa stannar vi dar tills det blir dax att resa tillbaka till KL.

Imorse nar vi skulle ga och ata frukost sag vi apor som slangde sig i el ledningarna och upp i palmerna, rofullt!

Kram

Loggade in tisdag 29 maj 2012
från Norberg, Sverige

Uppdaterad söndag 10 april 2011

Nyare inlägg

Kommentarer till inlägget (2)

• MatteKm2

• 27 inlägg
    • 179 bilder
    • 11 besökta platser

MatteKm2 kommenterade söndag 10 april 2011

Inte helt otippad att Gaggi är trött i ögat kanske =)

• Gaggi kommenterade söndag 10 april 2011

Hej. Kanske skönt att uppleva lite ödestrand också....
    Läbbigt med aporna...tänker på Gibraltaraporna som hade hyss för sig och var läskiga. Hujedamej!!!
    Har averkat kursen, den var bra. Hade raster;)) Jobbarhelg vilket innebär lite trött i ögat. Hoppas allt är bra med er båda. Hakona matata!! Kramis

Skriv en kommentar

Vill du slippa fylla i namn och e-postadress när du skriver en kommentar? Klicka här för att bli medlem!

Få uppdateringar via e-post

Fyll i ditt namn och e-postadress, så får du ett mejl varje gång någon av följande medlemmar uppdaterar sin resa.