Afrika, södra och östra.

Dagboksinlägg

Få uppdateringar via e-post

Fyll i ditt namn och e-postadress, så får du ett mejl varje gång någon av följande medlemmar uppdaterar sin resa.

Ladda ner texter och bilder

Resenärer (1)

• 8 länder
  • 11 inlägg
  • 10 besökta platser
  • Uppdaterad torsdag 11 januari 2007

Skall åka med de välkända Rosabussarna från Kapstaden i Sydafrika till Nairobi i Kenya under ca. två månader. Skall förhoppningsvis få vara med om många nya upplevelser för både öga, öra, kropp och själ. Har aldrig varit i Afrika tidigare, det skall bli jättespännande!

Senaste kommentarer

• kommenterade måndag 10 januari 2005 Hemma i Sverige.

Heeeeeeeeeeeeej!!

Skönt att du är hemma igen! Hör av dig snart.

Kram Malin

• kommenterade onsdag 5 januari 2005 Masaier och annat krafs.

Hej hej!

Skönt att va hemma va? (om du nu är det)

Ring när du vaknat upp ur koman...
    Ha det bra!

Kram Malin & CO

• Karolina kommenterade onsdag 5 januari 2005 Masaier och annat krafs.

Jag får väl säga detsamma som resten, välkommen hem. Och tack för gratulationen på nästan min födelsedag. Har förståelse för att du inte kunde framföra hälsningen på rätt dag... :) Kändes inte så farligt att fylla 27 som jag befarat, men jag kommer nog hänga kvar på 26 en stund till. Ungefär som att man kommer skriva 2004 ett par veckor innan man vant sig så att säga...
    Hör av dig när du återhämtat dig igen, vill höra allt.
    Kram kram

• La Famiglia kommenterade onsdag 5 januari 2005 Masaier och annat krafs.

Hej o tack for uppdateringen. Valkommen hem, hoppas vi ses pa Landvetter mandag morgon. Kramar fran oss!

• Ingela kommenterade onsdag 5 januari 2005 Masaier och annat krafs.

Då säger jag välkommen hem Anna för det är du väl när du läser här. Kan nästan se det framför mig, den andaktsfulla rosa bussen och masaimännen som hoppar högt. Kanske har de självdistans i alla fall? Nu väntar vi på diabildskväll!
    Kram