logga in med Facebook
Fyll i ditt namn och e-postadress, så får du ett mejl varje gång någon av följande medlemmar uppdaterar sin resa.
SysterLyster
SysterLyster Loggade in torsdag 14 mars 2013 från: Göteborg, Sverige
Kvinna, 35 år Hemort: Göteborg, Sverige
Loggade in torsdag 14 mars 2013 från Göteborg, Sverige
Då var det dags för lite semester och resande igen. Denna gången bär det av till Asien och Thailand för skön avkoppling, sol, bad, shopping och annat som gör livet roligt.
Välkommen hem :-)
Hej Anna!Vi har just haft en hagelstorm så 35 grader låter inte helt fel. Vi har en "Julia"-helg med allt vad det innebär, t.ex Lundbybadet men där finns ingen sandstrand och ingen sol. Lucia-sången är fortfarande poppis! Lisa kommer på söndagsmiddag snart och hennes mage växer!Ha det så bra tills vi ses och kram från oss + Julia!
Å det låter så härligt!Om du vill kan vi byta för här ösregnar det idag.Skall bli kul att träffast när du kommer hem.Nyfiken på dina foton.Kram Kram
Hej,later som Ni har koll pa laget. Vi har oxo snorklat o sett farggranna firrar. Igar var vi i Kairo och upplevde pyramiderna. Maktigt!!Kram fran oss i Hurghada
Aha, Bondön! Jag funderade i lantbruksbanorna och förstod inte alls vad du skulle besöka. Sorgligt vad du berättar men bra att ni byter tillflyktsort.Kramar från den lediga
Om Resdagboken Regler Cookies Bli medlem FAQ - Vanliga frågor