logga in med Facebook
Resdagbokens ägare har beslutat att stänga sajten den 15 juni 2012. Klicka nedan för mer info.
Pressmeddelande Medlemsinfo Support
Windpartnership Loggade in för 3 dagar sedan från Onsala, Sverige
Pågående resa Andelsbåt – på väg till Grekland
Drömmer du om att segla i Grekland med en rymlig, väldisponerad och säker segelbåt och njuta av de vackra öarna, de mysiga hamnarna och det kristallklara vattnet men känner att kostnaden är orimligt hög för att äga och driva en båt i egen regi?Går du i tankar om att byta eller skaffa båt? Du kanske i dagsläget har en egen båt i Sverige eller är ”mellan två båtar” men vill under alla omständigheter komma till Medelhavet och segla med garanterat bättre (läs varmare) väder alternativt förlänga seglingssäsongen med några månader? Vill du prova på något nytt, spännande och annorlunda?Vi erbjuder dig ett fördelaktigt medlemskap i vårt andelsbåtprogram - Windpartnership. Som delägare kommer du att, till en rimlig kostnad, få en möjlighet att segla 30 veckor under sex år i en riktligt utrustad, välseglande, bekväm och rymlig Delphia 47 som kommer att ligga på Lefkas eller på Kos i Grekland. Det kommer att finnas sex andelar i båten - en bra balans för dig som delägare för att du ska kunna utnyttja båten optimalt. Vid fler antal delägare blir möjligheten att utnyttja båten kraftigt begränsad och vid ett färre antal delägare blir investeringen för stor. Om du är intresserad av att läsa mer om WINDPARTNERSHIP finns det beskrivet på vår hemsida www.windpartnership.se Hälsningar Carin och Michael
arkitektur, design, extremsport, inredning, sport
Du måste vara inloggad för att bli vän med en medlem på Resdagboken. Fyll i din e-postadress i rutan "Bli medlem" här nedanför för att skapa ett eget konto.
Fyll i ditt namn och e-postadress, så får du ett mejl varje gång den här medlemmen uppdaterar sin resa.
Andelsbåt – på väg till Grekland 29 januari 2012 - 31 mars 2013 dag 114 av 428
I antikens farvatten 3 april 2010 - 20 oktober 2010 Avslutad resa
Turkiet, vinteride i Marmaris. 24 november 2009 - 1 april 2010 Avslutad resa
I Grekiska övärlden 1 april 2009 - 23 november 2009 Avslutad resa
Vår vistelse i Lavrion 23 januari 2009 - 31 mars 2009 Avslutad resa
Från Bollebygd till Lavrion 18 januari 2009 - 22 januari 2009 Avslutad resa
Den här medlemmen har inte några vänner på Resdagboken ännu.
Om Resdagboken Regler Cookies Bli medlem FAQ - Vanliga frågor