Windpartnership

• 35 inlägg
  • 1131 bilder
  • 91 besökta platser

Presentation

Drömmer du om att segla i Grekland med en rymlig, väldisponerad och säker segelbåt och njuta av de vackra öarna, de mysiga hamnarna och det kristallklara vattnet men känner att kostnaden är orimligt hög för att äga och driva en båt i egen regi?

Går du i tankar om att byta eller skaffa båt? Du kanske i dagsläget har en egen båt i Sverige eller är ”mellan två båtar” men vill under alla omständigheter komma till Medelhavet och segla med garanterat bättre (läs varmare) väder alternativt förlänga seglingssäsongen med några månader?

Vill du prova på något nytt, spännande och annorlunda?

Vi erbjuder dig ett fördelaktigt medlemskap i vårt andelsbåtprogram - Windpartnership.

Som delägare kommer du att, till en rimlig kostnad, få en möjlighet att segla 30 veckor under sex år i en riktligt utrustad, välseglande, bekväm och rymlig Delphia 47 som kommer att ligga på Lefkas eller på Kos i Grekland.

Det kommer att finnas sex andelar i båten - en bra balans för dig som delägare för att du ska kunna utnyttja båten optimalt. Vid fler antal delägare blir möjligheten att utnyttja båten kraftigt begränsad och vid ett färre antal delägare blir investeringen för stor.

Om du är intresserad av att läsa mer om WINDPARTNERSHIP finns det beskrivet på vår hemsida www.windpartnership.se

Hälsningar Carin och Michael

Intressen

arkitektur, design, extremsport, inredning, sport

Lägg till som vän

Du måste vara inloggad för att bli vän med en medlem på Resdagboken. Fyll i din e-postadress i rutan "Bli medlem" här nedanför för att skapa ett eget konto.

Få uppdateringar via e-post

Fyll i ditt namn och e-postadress, så får du ett mejl varje gång den här medlemmen uppdaterar sin resa.

Senaste resorna

Senaste inläggen

Senaste bilderna

• Håll utkik efter ny e-post...
  • Väderstation utan high tec...
  • Pink Floyd - The Dark side of the Moon.
  • Blomman är från ön Elafonisos, eller Elefantön som vi säger, på Peloponnesos sydspets.
  • Schysst ratt...
  • Monopol - socialt media?

Senast inloggade vänner

Den här medlemmen har inte några vänner på Resdagboken ännu.