Docs cave, snorkling &Negril imorgon!
onsdag 19 oktober 2011
Montego Bay, Jamaica
Hejhopp!
Idag har vi spenderat dagen pa stranden, vid Doctors cave. Det ar en betalstrand dar alla turister hanger. Helt okej men inte sa jamaicanskt som vi ar vana vid.. Iallafall var dagen bra eftersom vi fick snorkla! Inte sa mkt fiskar dock men det ar ju alltid harligt att snorkla! :)
Imorgon ska vi upp tidigt och aka vidare till Negril!! De ska ha en sjukt fina solnedgangar och gott kaffe!!! Sa det hoppas vi pa! Man kan aven prova pa cliffjumping och det hoppas jag vi vagar testa pa! :)
Matfestivalen igar var inte som vi tankt oss eftersom det mest verkade vara for barn.. Men pa kvallen gick vi till ett stalle som heter Pier1 och det var kul! Vi var nog de enda turisterna dar, hah. Nu har tyskarna och schwitsaren lamnat oss har pa bethel court men nagra bor kvar. Vi hoppas pa fler harliga backpackers snart!
Nu ska vi koka lite nudlar och svettas pa var ballkong. Det ar inte lite varmt har...Men vi gillar't !
Puss pa er darhemma hoppas att jag snart kan fa tackning sa vi kan ringa och smsa. Ta hand om er!!
LOVE from Jamaica!
Uppdaterad onsdag 19 oktober 2011