• 88
  • 4

Docs cave, snorkling &Negril imorgon!

onsdag 19 oktober 2011 Montego Bay, Jamaica

Hejhopp!
Idag har vi spenderat dagen pa stranden, vid Doctors cave. Det ar en betalstrand dar alla turister hanger. Helt okej men inte sa jamaicanskt som vi ar vana vid.. Iallafall var dagen bra eftersom vi fick snorkla! Inte sa mkt fiskar dock men det ar ju alltid harligt att snorkla! :)
Imorgon ska vi upp tidigt och aka vidare till Negril!! De ska ha en sjukt fina solnedgangar och gott kaffe!!! Sa det hoppas vi pa! Man kan aven prova pa cliffjumping och det hoppas jag vi vagar testa pa! :)
Matfestivalen igar var inte som vi tankt oss eftersom det mest verkade vara for barn.. Men pa kvallen gick vi till ett stalle som heter Pier1 och det var kul! Vi var nog de enda turisterna dar, hah. Nu har tyskarna och schwitsaren lamnat oss har pa bethel court men nagra bor kvar. Vi hoppas pa fler harliga backpackers snart!

Nu ska vi koka lite nudlar och svettas pa var ballkong. Det ar inte lite varmt har...Men vi gillar't !

Puss pa er darhemma hoppas att jag snart kan fa tackning sa vi kan ringa och smsa. Ta hand om er!!

LOVE from Jamaica!

amandaeklof

Loggade in tisdag 12 mars 2013
från Honolulu, USA

Uppdaterad onsdag 19 oktober 2011

Kommentarer till inlägget (4)

• Lisa Bakker kommenterade onsdag 19 oktober 2011

Nu har jag läst genom hela din dagbok för den här resan, seg som vanligt...
    Vad härligt ni verkar ha det och kul med massa äventyr! har ni åkt moppe än? ;) Tänker på er massa här hemma. Saknar dej!! <3

• Tove kommenterade onsdag 19 oktober 2011

Hej älskade!
    Låter som ni har det underbart!!
    Skulle bara säga att det har börjat växa en till chili på våran planta, så när du kommer hem får du ta över vårdnaden om den.
    Saknar er!! <3

• Nelly Johansson kommenterade onsdag 19 oktober 2011

Äsch, jag är inte ett dugg avundsjuk. Jag köper mitt oerhört goda maskinkaffe på pressbyrån och pluggar min älskvärda forskningsmetodik. Livet är underbart ;) Ses snart underbaringar! <3

• klara kommenterade onsdag 19 oktober 2011

hej lillo! vad härligt ni verkar ha det! men så himla tråkigt att du inte har nån täckning, jag vill ju ringa, du kan väl skicka ett sms när du fått det igen :) vilket datum åker ni till la? saknar dej massor. puss ocj älsk från mej

Skriv en kommentar

Vill du slippa fylla i namn och e-postadress när du skriver en kommentar? Klicka här för att bli medlem!

Dagboksinlägg

Få uppdateringar via e-post

Fyll i ditt namn och e-postadress, så får du ett mejl varje gång någon av följande medlemmar uppdaterar sin resa.