Tonga t&r

Dagboksinlägg

Få uppdateringar via e-post

Fyll i ditt namn och e-postadress, så får du ett mejl varje gång någon av följande medlemmar uppdaterar sin resa.

Ladda ner texter och bilder

Resdagboken stängs 15 juni. Här kan du ladda ner dina bilder och texter på ett enkelt sätt om du önskar.

Ladda ner texter och bilder | Så här gör man

Obs! Vi har återigen öppnat PDF-funktionen med STOR reservation för att den är VÄLDIGT instabil. Vi erbjuder ingen support på PDF-funktionen utan hänvisar till de nya exportfunktionerna om den inte fungerar för dig. Klicka "Skriv ut resan" under boxen "Resfakta" för att testa.

Resenärer (1)

• Uppdaterad måndag 13 februari 2012

Senaste kommentarer

• Christin carlberg kommenterade fredag 10 februari 2012 Hemresa

Hola,
    Hansa, ska jag starta upp merkantil åt dig? Nyckeln finns kanske i U +M hus? Flyg försiktigt! Skönt att få hem er!

• Margareta lord pettersson kommenterade tisdag 7 februari 2012 Sol & varme

Hej! Vad skönt att ni bara har en vecka kvar att svettas i! Här är det friskt o skönt att vara ute lite tidigt med T-shirt men vi håller ut!Vårt bygge avancerar framåt, huset kommer v 11 ska bli kul! Kram till er Alla!!

• Henrik kommenterade tisdag 7 februari 2012 Sol & varme

Ja, vad ska jag skriva, vi är trötta på kylan här hemma nu..ni kanske kan ta med er värmen hemåt! Jag åker ut imorgon o spolar lite åt dig! Ta det lugnt nu sista veckan!

• christin carlberg kommenterade tisdag 7 februari 2012 Sol & varme

Hej!!

Här i häggeby är allt bra, det håller på att bli mildare väder med endast -5 grader så nu går vi nästan i T-shirts..
    Vi ser fram emot att få hem er, känns som om Ulla o Magnus har varit borta i eevigheter....:)
    Kram på er!

• margareta lord pettersson kommenterade söndag 5 februari 2012 Hopp on Hopp of

Hej på er!En kall hälsn fr¨Peking¨ -21 gr!!Ska hälsa fr Mona,Botte dom kan läsa era inlägg fast kan inte skriva,dom mår bra. Vi går mot ljusare tider,ljust 7.30 mörkt 17.00. Hoppas ni har tagit mkt kort,ska bli kul att se.Helgen=Göteborg för oss, bla räkmacka på Gothia hotel o båtmässa.Stannar i Borås på hemmvägen.Har sett V.Hästen-Olofström,vi vann!Ha' det bra! Kram från oss på ¨Leo¨ till er alla