• Koh Lanta eller Vätterstranden? Jo Koh Lanta men lik Vättern strand
  • Vätterstranden eller är det Koh Lanta? Rätt svar Vätterstranden
  • En blåsig dag vid Vätterstranden men är det sommar så är det
  • Vi har köpt bil - en cheva - men vi cyklar mycke fortfarande för vi bor ju i Ekobyn ju
  • Här har vi bott en månad i mor o fars hus. Hyran va att sköta trädgården o det gjorde jag mer än gärna.
  • Nu är det slut på 11 månader i kappsäck så packa o flytta hem till Ekobyn ska vi. Så från elvan till femtoettan
  • Sylla o Tonny  - glada att se varandra igen
  • Grillning blev det endast ett par gånger i Thailand så det är himla mysigt  o grillmästaren Anders trivs
  • Jag glad att se Mangan men tvärtom.....
  • jag va på Annika o Johns danspass o det va superkul ju. En massa gamla godingar att dansa loss till
  • Julia försöker vika flygplan till leken "Kasta längst"
  • Cinna är målmedveten o planet gick långt me
  • Rosa flygplan va inte Anders o Tonnys gren om man säger så men kul att bott grannar med Blomgrens i en månad
  • Koh lanta Thailand
  • Aann Margrethe överraskade med flaggor o nationalsång när jag skulle ha mitt första morgonjympapass efter hemresan. Hon är la för go eller?
  • Korv med bröd har vi inte ätit i Thailand så det smakar riktigt gott. Skulle nog funka med Hot dog me
  • Mycke lax har det blivit sen vi kom hemför det är ju så himla gott
  • Oj! va post vi hade att gå igenom o ändå har syrran rensat bort en massa
  • Cornelia är i lektagen
  • Jag o Mangan vann äggkastningen
  • Kolla stilen.... på Anders
  • Sylla va en hejare på att kasta råa ägg. Kul att träffa alla nära o kära igen
  • Cornelia o Sylla hoppar o gör konster
  • Söta Cornelia med glada mamma Lotta
  • Kul att träffa alla vänner igen Stuart susanne o mia b l a
  • jag o Annika på Vätterstranden en dag i juli men va är alla semesterfirare eller är det för blåsigt o kallt?...
  • Tränar barnyoga på Tuva som jag körde med barnen på Koh Lanta
  • En sån härliten spelare körde jag pass med på Koh Lanta
  • Mitt kära wwc. Vi ses i oktober
  • Tjejkvällar blev det inte så mycket av på Koh Lanta men det ska la bli en o annan i höst i Jönköping
  • Vårt kära hem Ekobyn - Nu är vi hemma o blommorna blommar o ....
  • Juljympa på stranden Klong Dao 2007 för mig o John o 30 andra men iår blir det F&S Upplevelsecenter igen med ett hundratal personer
  • Min kära mamma o pappa va ju superkul att träffa igen....
  • Ett par soliga dagar förra året va det ju allt o då blev det Vätterstranden för Tonny.
  • Kul att träffa Micke, John o Maria igen
  • Söta Tuva med mamma Annette (syrran) va ju kul ikul att träffa igen. Tuva är så himla go ju
  • Boxningen  o Tuva har jag saknat mycke...
  • Det ska bli gott med kräftor i augusti
  • Här är mina kollegor från läsåret som gått.
  • Cykelbingo med gänget på öa förra året. Vi gör det igen men nästa år. Varannat är lagom
  • Visingsö  med kära vänner förra året. Det kan jag längta till
  • va gullig hon är Ida Emilsson o så hade hon ju vuxit till en liten dam på två år
  • Solnedgång på öa så inte endast på Koh Lanta
  • 98
  • 3

Nu är vi hemma i Ekobyn igen!

måndag 7 juli 2008 Jönköping, Sverige

Jag kunde inte hålla mig men detta är absolut sista inlägget men kände att jag ville avsluta efter att vi flyttat hem på riktigt. Alltså till vårt kära hem i Ekobyn.

Vi bodde en månad i mamma o pappas hus o det funkade mycket bra men härligt att flytta hem o få ordning på alla kartonger, papper, kläder .....

Nu känns verkligen Thailandsvistelsen långt borta som en dröm vi varit iväg på. Vi trivdes ju toppenbra på Koh Lanta o levde ett så härligt liv men ....... vi vill inte vara utan Sverige med de fyra årstiderna o alla nära o kära med John i spetsen ..... Sååå ett äventyr som vi antagligen åker på semester till om några år.

Här hemma tar vi det fortfarande lugnt. Tonny har jobbat i tre veckor nu och trivs bra med det.
Jag börjar jobba 11 augusti igen o det ska bli riktigt kul.
Jag drygar ut matkassan med att massera nu i sommar o så lagar jag ju middag till Tonny så jag får min veckopeng.

Vad gör vi mer i sommarSverige då? Jo vi spelar golf (jag får högre o högre hcp men järnslagen funkar bra för tillfället).

Varit på Vätterstranden ett par gånger o det är fler gånger än förra året det. Vätterstranden är fantastiskt vacker.

Rensar ogräs o det tycker jag är rogivande - tro et eller ej.

Går o jympar ett par gånger/v för att jag tycker det är så himla kul o så vill jag ha inspiration till att göra nytt pass till hösten. Tonny går hellre till gymmet o jag hänger på nån gång ibland.

Mitt mål för resten av året är att inte "vara med överallt". Säga nej tack ibland och få en bra balans mellan jobb - friskis - övrig fritid - nära o kära - mm

Nu lovar jag att detta var sista inlägget på denna resa. Så nu får ni ta reda på vad jag håller på med på annat vis.

Så än en gång tack för att ni läst.

Må så gott o ta hand om varandra/ Bamsekramar Marie

Loggade in onsdag 25 april 2012
från Jönköping, Sverige

Uppdaterad måndag 7 juli 2008

Nyare inlägg

Kommentarer till inlägget (3)

• JanneLindaFrida kommenterade lördag 12 juli 2008

Hej på er!

Tog just en titt i er resedagbok och känner att vi saknar er! Vi har träffat Reitarna och häromdagen mötte vi Mats, Chayenne och Celestine på stan i Linköping. Tänk vad roligt det vore att träffas allihopa någon gång framöver. Skönt att läsa att ni tycker livet i Sverige är helt ok. Vi känner detsamma även om vi pratar om allt och alla på Koh Lanta nästan dagligen. Ta hand om er. Massor av kramar från Linda, Janne och eleven Frida

• PeÅ W kommenterade lördag 12 juli 2008

Välkomna tillbaka! Jag såg er cyklande under jordbron för några dagar sedan. Ni hade fokus på den täta trafiken. Hann se att solbrännan satt kvar och tempot i pedalförandet var ungefär som vanligt. Det där med massage låter bra, ber att få återkomma i ärendet. Fortsätt med gärna med ogräsplockandet. Jag kan tipsa om fler ställen som behöver rensas, om du behöver det som terapi.
    Vänligaste sommarhälsningar från PeÅW

• Marianne Löf-Johansson kommenterade måndag 7 juli 2008

"Borta bra men hemma bäst" Det är väl så det är.Jaså du är på Förborgsg. och kastar ägg.Där är vi nu också efter en vecka på Sicilien och några dagar i Skottland( tills med Hultmans) På "landet" i Arnäs har vi också hunnit med att vara, och dit åker vi igen när vädret blir bättre. Fem veckor kvar av sommarlovet! Det kanske blir en cykelutflykt på öa någon dag.
    Ha det så bra och hälsa maken.
    Marianne och Mats.

Skriv en kommentar

Vill du slippa fylla i namn och e-postadress när du skriver en kommentar? Klicka här för att bli medlem!

Få uppdateringar via e-post

Fyll i ditt namn och e-postadress, så får du ett mejl varje gång någon av följande medlemmar uppdaterar sin resa.