Har hamnat i ett Paradis!!
tisdag 16 februari 2010
Quepos, Costa Rica
Sov somen stock inatt & vaknade vid halv 7 tiden for att gora mig iordning for min forsta skoldag pa sprakskolan "el paraiso" har i Quepos =) Fick en god costa ricansk frukost bestaende av ris & boner..speciellt men intresant, heter pinto & e den mest typiska frukosten for costa ricanerna. Fick ocksa en supergod piña smoothie som Erika gjort ;) Hann mysa lite med Akame (varldens sotase 1aring) innan rektor Randal kom & hamtade mig i minivan for att ta mig till skolan. & skolan..wow!!!!!!!! Vet inte hur jag ska beskriva det annat an med ordet Paradis.. och det e just vad den heter ocksa "El paraiso" Forestall er en djungel upp pa hojden med banantrad & lianer. Lagg till en mysig gangstig som leder till 5 olika sma bungalows med naturen som vaggar..i dessa minihus halls lektionerna (privata sadana av super proffsiga larare) Hade klass mellan 8-11 da min larare Rulita & jag hade en trevlig konversation medan apor kastade sig mellan tradkronorna (ja ni laste ratt, 5 st "herr-nillsons" gjorde oss vackert sallskap & wow va haftigt det var!!!!!)
Efter klassen bekantade jag mig med en californsk tjej & Emelia fran umea. Blev en nachos-lunch pa soda sanchés (mysig/billig restaurang) innan vi tog bussen till paradis viken Manuel Antonio. Ja, hur ska man beskriva detta da? Kanske med OFFATTBART VACKER STRAND!!! Ja forestall er den finaste strand som gar att skadas sa finner ni Manuel Antonio. Detta ar surfarens paradis & inte undra pa det, vagorna e fantastiska & vattnet har en helt perfekt varmt temperatus sa man kan va i vattnet hur lange som helst utan att frysa. Sanden e vit & finkornig & viken e omgiven av palmtrad. Ska UTAN tvekan bege mig dit ut imorgon igen sa fort skolan slutat. Imorgon e det aven surfklass pa schemat. Skolan ger en gratis lektion till alla elever!! Ska avn snacka med min komande surfing instruktor om vckans kommande privatlektioner!!!
Ja onskar att ni ala va har sa ni fick se Costa ricas skonhet, kanns offattbart att en natur som denna existerar & tvingas nypa mig sjalv i armen emellanat for att se sa att jag inte bara drommer alltihop.. =) Langa redan till morgondagens aventyr!!!
Ska verkligen forsoka ladda upp lite bilder snart sa att ni far lite mer inblickar av hur allting é!!
Saknar er massor men njuter for fullt!!!
Massa karlek!!
/ L