![]() |
Ser du inte innehållet i detta mejl - klicka här | ||||||||||||||
Best of Resdagboken 2010. Kära resenärer! Tusen tack för alla de spännande resor som vi fått ta del av under året som gått. Vi har följt er med stort intresse och sett hur ni prickat in de mest oväntade platser på vår karta. För att på riktigt tacka av det gångna året har vi sammanställt några listor över era aktiviteter på sajten. Håll till godo, här kommer Resdagbokens best of 2010. Mest besökta resmålen - topp 5
Ko Phi Phi, Thailand. Foto av DavidOchNina #1 Thailand. Thailand är fortfarande det överlägset mest populära resmålet på Resdagboken. Under 2010 skrevs det 5544 texter härifrån.
Största snackisarna - topp 3Mest diskuterat. Som vanligt är ni väldigt aktiva i våra resforum och allra mest diskussioner handlar om att hitta någon att resa med. Vi tänker med glädje på hur många vänskapsband som knutits med hjälp av forumet Reskompis.
Beställ eller avbeställ nyhetsbrev? Via detta nyhetsbrev kan du hålla dig uppdaterad om vad som händer på Resdagboken, tävlingar, erbjudanden, nya funktioner mm. Avbeställer nyhetsbrevet gör du genom att logga in på Resdagboken och ändra inställningar under "Redigera profil". |
Mest läst - topp 5
Mest visade bilder - topp 4