90 Bilder & 217 Dagböcker
Hjehjehej! Nu sitter vi pa Karins jobb i Asmara efter en dag pa stan och efter lite solande. Vi kom fram igar pa kvallen till asmaras flygplats, dar det tog ca tjugo ar att ga igenom passkontrollen.menmen, vi blev inte ledsna for det, for nar vi val hade kommit igenom sa sag vi att alla vara
Hej alla. (lunchtid onsdag) (Anna, internet gav upp men jag kommer 18.20 till Landvetter!) detta ar mitt fjarde bes;k pa internetcafe och hittills det mest lyckade. hoppas det gar att skicka ivag detta ocksa... jag har det battre och battre f;r varje dag som gar har. jag njuter av staden och
hej. och tack ni som skrivit kommentarer, jag blir så glad!! jag sitter nu på missionär Bertils kontor och lyssnar på Arvo Pärt som sig bör vid den här datorn. ni som följde min förra resa och tyckte att det var ett bra upplägg att skriva om olika ämnen - ni har en poäng - men tyvärr
Sa var det dags att saga adios till addis och fara vidare. Jag gjorde ett sista besok pa konstskolan, pratade med rektorn, traffade fler elever och blev ocksa visad till en verkstadsskola dar dom jobbar med metall. Sista dagen akte jag till en marknad och kopte fina etiopiska klader och sjalar.
jätte litet land
I forrgar akte vi till Massawa. Det var langt att aka, tog ca 3 timmar. Storsta delen av vagen var serpentin vagar. UCSH! Nar vi antligen kommit fram checkade vi in pa de hotellet vi skulle bo pa, Red Sea Hotel och vilade lite. Sen akte vi till en resurang och at. Nar vi atit klart fick dom som
Tillbaka i huvudstaden efter en utflykt till mjolkvita strander och korallblatt hav. Vi tog en tva-natterstur till kuststaden Massawa for lite semester vid Rods havet. Igar spanderade vi dagen pa en ö till vilken det tog ca 2 timmar med bat att ta sig ut till. Pa vagen ut fick vi se delfiner
I helgen har vi firat eritreansk jul har i Asmara. I lordags var det en tre timmar lang forestallning i kyrkan med julspel och mycket korsang. Julspelet handlade om vardshusvarden som far skicka Josef och Maria till ett stall dar Jesus foddes. De hade vackert malade kulisser, vardshuset och sedan
Idag akte vi tillbaka till Asmara, pa vagen tillbaka fran Keren sa besokte vi en gravplats dar det var bade vuxna och barn begravda. De var bland de forsta svenska missionarerna som varit i Eritrea och EFS historia. Dar sag vi aven prestskolan som EFS stodjer. ikvall ska vi fira Silvas fodelsedag
Åker till moster i Eritrea, Afrika under 2 veckor.
jag åker tillbaka till Asmara för att hälsa på och för att återse. för att få gå på gatorna igen...
jag flyger med sas till ryssland på studie resa
Selam! Vi är 13 personer från Storebro, Småland som reser till Afrikas horn och det lilla landet Eritrea i två veckor. På programmet står bland annat besök på en dövskola i staden Keren, att skapa bekantskap med människor i EFS systerkyrka i huvudstaden Asmara och till slut bad och snorkling i Röda havet om möjligheten ges. Gott nytt år!
Jag reser med 11 personer från EFS i hembygden på en ca 14 dagars resa till Afrikas horn och det lilla landet Eritrea. På programmet står bland annat besök på en dövskola i staden Keren, skapa bekantskap med människor i EFS systerkyrka i huvudstaden Asmara och till slut bad och snorkling i Röda havet. Gott nytt år!
Fem månader i östafrika för att nöta skor, äta mango och fundera på hur saker o ting egentligen hänger ihop.
Gul, lite högtravande. 24, det är nästan meningen. Fast hälften. Svammel.
Tillsammans är vi fyra stycken som åker ner för att under två veckors tid bo och leva på dövskolan i Keren, Eritrea. Där hoppas vi på att få spendera mycket tid tillsammans med barnen, lära oss nya saker om livet, filma och ta massor utav bilder. Helt enkelt ha riktigt kul tillsammans!
Back to motherland. Senaste besöket var 1995. Spänd över att se hur mycket jag kommer ihåg och vad som hänt med landet. Åker mde hela familjen förutom brorsan (%¤##"&!!).
Eritrearesa med några klasskamrater och vår lärare. Besök av dövskola och uppleva en helt annan kultur :) Ska bli en upplevelse för livet, a one time experience...