8 738 Bilder & 2 755 Dagböcker
Staden Rhodos är belägen på öns nordliga spets och utgör platsen för den antika och moderna handelshamnen. Staden är en perfekt utpost för handel, eftersom det ligger beläget nära havet.När man kommer in till Rhodos gamla by, kan anor från medeltiden dock skådas, genom den enorma
En resa med 9 vuxna och 7 barn, charter för hela slanten.
Idag fyller Olivia 14!!! Vi firade henne först med mango, juice och stekt ägg på sängen. Klockan 10 kom hotellägaren Spyros upp och meddelade att leveransen var klar. Vi fick en god cheesecake! Vi tog det lugnt efter det och blev nedskjutsade av Spyros till hamnen runt 12.30. Vi hämtade
Vi badade vid poolen och i havet idag. Riktigt skönt härliga vågor i havet men rejält svårt att komma ut eftersom man stod på en hal stenbotten.På kvällen tog vi bussen till Fira. Vi åt på en restaurant med utsikt mot solnedgången priserna bar därefter... våfflor för 14 EUR! Efter mat
Idag tog vi det lugnt vid poolen på hotellet hela dagen. På kvällen bestämde vi oss för att åka till Oia med buss. Vi promenerade till bussstationen väl där var det lika stort kaos som vanligt bussar överfulla, varmt... vi kom med en buss som tog oss till Fira väl där bytte vi buss för
Vi tog färjan till Naxos tog 45 minuter. Hittade hotellet snabbt, verkar fint! Gick till St. Georgia stranden och badade mycket varmare i vattnet än på Paros! Härliga vågor.Badade på samma strand en andra gång efter en paus hemma på hotellet. Åt matcrepes, jättegott! Efter maten gick vi
Idag hade vi tänkt att vi skulle åka till Antiparos, tyvärr så blåste det för mycket...På förmiddagen badade vi på stranden vid hotellet, på eftermiddagen efter det att vi fått reda på att båtarna var inställda badade vi på stranden närmast staden. Inte lika fin strand som vår
Tog det riktigt lugnt idag badade på de två stränder som ligger nära vårt fantastiska boende Kirki Rooms. Vi låg inte så länge för att inte bränna oss, men gick ut flera gånger och badade i det underbara vattnet. Middag på Katerina restaurant som ligger under vårt rum. Vi åt gyros
Vi bodde på hotell Archangelos. Ett litet hotell med 22 rum. Mottagandet vid hotellet var något utöver det vanliga. Vi fick öl eller vin vid ankomsten. På rummet fanns en flaska vin, frukt, kakor, blommor.Varje morgon fick vi färskt bröd på dörren. En mycket trevlig ort för vuxna.
Dag 5Även idag hade vi sovmorgon och sov nästan till nio. Vi hade bestämt tid till kl 10. Då möttes vi nedan för oss för en tur mot Pirate Bay. Vi kom dit ganska tidigt och restaurangerna hade precis vaknat till liv. Vi hängde här ett par timmar med sol och bad och sedermera lunch innan vi
En familjesemester, med avsikt att fira vår kära mormor på 80-års dagen. All inclusive, 4 **** hotell och nära havet.
Äntligen ska vi åka till Grekland! Öluffa, med bad sol och god mat.
Vi är 10 pers som åker på en klättersemester till Kalymnos.
Paros-Naxos-Amorgos-Milos Here we come!
Idas resa fortsätter nu på detta forum då resedagboken verkar vara nerlagd.
Ligger lite efter mig bland Medelhavets öar så nu ser jag fram emot att uppleva Solguden Helios favoritö!
Jag, Camilla & Simon åker i 10 dagar till Kalymnos för att klättra, bad och sola.