Resdagboken

Fortsättning på Buenos Aires

fredag 24 november 2017 Amsterdam, Noord-Holland, Nederländerna
  • 484 Visningar
  • 1 Kommentarer
Rapportera

Hej!
Dag två var vi på en kyrkogård med massor av kryptor.  Många familjer har sina gravar där. Det fanns både jättegamla och nya. Evita Peron har sin grav där. Annars var det mycket italienska familjer. Kusligt ställe. Det var höga stenar och smala gångar som gick härs och tvärs igenom den stora kyrkogården. Man fick en bra överblick över den från vår takterrass.
En grav blev vi berörda av och det var en flicka som hade dött ganska ung och som hade en hund som gick till graven i 3 månader. Sedan dog den. Både flickan och hunden står avbildade som statyer i brons.
Sedan tittade vi lite på en annan stadsdel som heter Palermo. Där bor det många unga och konstnärer, eller som vår guide uttryckte det" many strange people."
Vi besökte också det stora konstmuseet Malba, som hade målningar av bla Frida Kahlo och Riviera. 
Kvällen kom och den stora avskedsmiddagen. Det är sorgligt att skiljas. Vi har haft så kul ihop. Jättetrevliga människor och vår guide Lars Palmgren var helt otrolig. Han har så mycket spännande saker att berätta om som han har varit med om under sin tid i Sydamerika. 
Sista dagboken är detta. Nu ska vi om ca 2 timmar åka till Stockholm.  Det har varit en helt otrolig resa med så mycket som har hänt att man måste samla tankarna och börja sortera alla intryck.
Ska försöka lägga ut lite bilder när jag kommer hem.
Kram
Kristina och Tommy 
 

Kristina Ståby
Senast aktiv - från Sundbyberg, Stockholms län, Sverige
Kommentarer
Postat av Petra

Välkommen hem till vardagen!!!!

subscribe

Få uppdateringar via e-post

Ange ditt namn och e-postadress för att få ett mail när medlemmarna du följer uppdaterar sin resa.

Close

Logga in med Facebook

Glömt ditt lösenord? Bli medlem
Close

Bli medlem