307 Bilder & 81 Dagböcker
Inför resan till Polen har vi kollat på en film om en kvinna som varit med om koncentrationslägerna, i filmen reser hon tillbaka för att beskriva vad hon gått igenom. Jag tycker att resan ska bli spännande men att det kan bli jobbigt att se hur de ser ut i verkligheten. För jag tror att det
Än så länge så har vi blivit introducerade om resan. Om vad vi kommer göra där och vad för ställen vi kommer att besöka. Vi har även kollat på dokumentärer och andra filmer om hur det var i koncentrationslägrerna. Jag tror att det kommer bli väldigt intressant att besöka Auschwitz
ska bli kul, dock lite tråkigt att åka buss så länge. även tråkigt med stränga regler.
Om några månader ska jag till Polen med min klass och få se konsentrationlägrena i Auschwitz och Birkenau. Vi har fått se dokumentärer och läst texter, om hur hemskt och fruktansvärt judarna hade det i lägrerna. Det ska bli en intressant resa och bra upplevelse. Jag undrar om jag kommer
Att åka till Polen ska bli kul men lite jobbigt att åka buss och båt så länge. Än så länge har vi inte gjort så mycket inför resan. Vi har kollat på en dokumentär om koncentrationslägret i Auschwitz samt läst en text och svarat på frågor om det.
ska bli intressant och roligt
Hej på er förlåt att vi inte kunnat skriva tidigare!!! Men det var visst svårare än jag trodde det skulle vara lättare att komma åt det :) Lördag: Efter en seg flygresa på ca 6 timmar från helsingfors var vi äntligen framme. Nu väntade en lika lång resa med bil för att ta oss till
Hej på er alla!!!! Nu är det avresa imorgon som gäller!!! Ska bli gött att komma iväg!!! Tänkte skriva lite info om vad vi har tänkt göra under resan.... Börjar med att vi kommer vara tillsammans med vårt resesällskap uppe i Ambala i några dagar, de reser vidare på tisdag. Sen är
Jippie efter några få timmars sömn hos Malin och Josef, är vi nu påväg upp mot Arlanda!! Klockan är 04.20 så det är lugnt med trafiken kram
Studieresa till Krakow, Auschwitch, Birkenau och saltgruvan.
Vi ska på studieresa med skolan till Krakow, Auschwitz - Birkenau.
Studieresa till Polen. Kraków - Auschwitz - Birkenau I & II - Saltgruvan.
Äntligen så är det dags att göra vår återresa till Ambala, vi adopterade därifrån april 1981, o detta är första besöket i Indien sedan dess!!! Ska bli riktigt spännande att återvända o se vart man kommer ifrån :)
Jag, Johan och Simon åker till Cancun, Mexico den 2 februari. Hoppas att ni vill följa våran resa här!
Golf, Gym, Bad/Spa å mycket skoj å stoj=)