25 Bilder & 8 Dagböcker
Hej hej, Idag har själva anledningen till resan startat, rundresan i Kroatien och Bosnien. Det vart tidig uppstigning vid 5:45 och sedan frukost. Efter den gick vi ner till stationen i Zagreb för att ta plats på vårt chartertåg. Vi började med att åka runt olika delar av Zagrebs godsbanor
Hej alla glada. Efter fčrra mopperesan sa Anette att det blir nog ingen mer moppesemester fčr oss, rumpan tog fčr mycket stryk. Vad gčra??? Det blir till att fixa en moppe med fåtölj..... Vi tog flyget ner till munchen och där hyrde vi Trikar,,,man kan med lite fantasi kalle det en
Motena i sondags gick bra. Forst var vi i en baptistkyrka som lag i ett vanligt hus, trangt men trevligt. Efterat fick vi fika i tradgarden, massa trevliga manniskor. Traffade bl.a. 2 st som gatt bibelskola i norge sa dom kunde lite norska. Sen akte vi hem o slappade lite innan det var dags att
Hello! We managed to get up in time today, an hour and a half before departure. But unfortunately the tram was delayed so we missed our bus, however there was one leaving half an hour later, and we got student discount on the tickets, so it was worth it! Varazdin is an hour and a half north east
Det är jätte skönt att vara hemma igen...! och att ta det lite lugnt nu inför studenten...! Resan kunde inte ha varit bättre!! Bröllopet var hur vackert som helst och min kusin (Danijel) som gifte sig var jätte glad hela tiden då vi var där!!! Har nu även laddat upp lite bilder från
Idag har inbjudan till min kusins bröllop kommit med posten! Hels sjukt hur gulliga de ser ut! Ja är såå avis nu!!!! Väntar verkligen nu tills våren....så att alla vårflörter börjar komma! ;P Jag har smått börjat planera vad jag ska ha med mig på resan! Har iaf betämmt vad för
Vi i familjen har börjat planera lite inför resan. Vi ska bila ner till Kroatien...inte så chockande, gör det varje år! Har redan börjat tänka på vad vi ska köpa i bröllopspresent till min kusin...! Vi är inte riktigt överens..! Jaja, jag längtar bara efter solen...har varit en sjukt
Flyger till Belgrad för en vecka med en kompis runt i Serbien för att fortsätta en vecka med chartertåg i Kroatien och Bosnien. Efter det så avslutar vi med två dagar i Slovenien.
10 dagars överrasknings-resa, vet inte var och hur, bara när. Återkommer när vi vet mer.
Tar tåget till Serbien med mina miljöorättvisevänner
Visiting my pal Jakov, to see, travel and have fun!
Ska på sol och badsemester. Där ska jag även på bröllop hos min kusin!