0 Bilder & 4 Dagböcker
Nu börjar man blir trött och mör efter tidiga mornar och långa dagar. Dagens etapp är Kroatien till tåget i Wien. Värmen är inte lika tryckande som igår.
...vädret alltså.. inte jag... idag bestämde jag mig för att ta det lungt.. avgång 10:30... men jag tänkte hinna ner i verkstan innan om jag fick det vill säga... som tur var fanns det en engelsktalande tågklarerare.. han ringde ner men ingen svarade.. han sa gå ner.. får jag tag i nån
fast inte för att jag åkt så mycket idag.. utan jag vaknade ca 2 gånger i timmen och kollade klockan så jag inte försov mig inatt... segt... i vilket fall började jag i ett dimmigt Lasko och åkte till ett dimmigt Zidani Most... där hade jag ca 45 minuter innan mitt tåg till Zagreb kom..
för den här gången kan vi säga... försten hade jag inte ork och tid att skriva igår.. fick bara 4 timmar sömn inatt.... var nere i lokstallarna och fotade igårkväll ganska sent... och åkte 5:54 imorse.. men kom tillbaka 8:30 och åt frukost.. igår hände det inte så speciellt mycket att
Resan startar vid Helsingborgs färgeläge där båt kör oss mot Danmark sedan Mc mot Rödby och färja till Puttgarden. Här åker vi vidare mot Hamburg. Väl i Hamburg kliver vi på ett nattåg med motorcyklarna och reser till Wien. Nu börjar resan på riktigt som kommer gå västlig riktning och sedan söder ut mot Slovenien, Kroatien och Bosnien. Som jag längtar :-)
rundresa i europa och fota i vinterlandskap...
Resan blir i huvudsak nere på Balkan och ev avslutas i Danmark eller nord Tyskland.