Resdagboken
 
Om mig
Hej! Jag åker till Färöarna den 15:e augusti 2009 tillsammans med min vän Klara för att under en veckas tid göra en kortfilm med intervjuer om klimatet och förändringar för Färöiterna. Videodagbok ska vi försöka hinna med också under själva resan. Har du idéer eller frågor, hör av dig! :)
Ålder : 34
hemstad Stortorget 9, Lund, Skåne län, Sverige
Senast aktiv - från Torshamn, Streymoy, Färöarna
Någonstans helt annorlunda!
tisdag 25 april 2006 - Granada, Andalusien, Spanien

Hej! Nu har det snart gått en månad sen jag för första gången satte mina nu mer väderbitna skor på spansk mark. Fyra händelserika veckor fyllda med god mat, trevliga människor häftiga vyer och hårt arbete. Det är nästan märkligt hur tiden flyger iväg, samtidigt som varje sekund

Äntligen framme!
onsdag 5 april 2006 - Granada, Andalusien, Spanien

Hola! / hej! Nu àr jag àntilgen nere i spanien och nàrmare sagt, orgiva, i Alpujarradalen. Har gàtt hela vàgen ner fòr det hòga berget fòr att skriva nàgra rader. Hoppas ni har det bra dàr hemma i snòblasket?? Hàr àr det soligt och kanske 25 grader under siestan. Mycket àka har det

Klimatprojekt på Färöarna

Klimatprojekt på Färöarna

15 augusti 2009 - 21 augusti 2009

Jag och min vän Klara åker till Färöarna för att göra en kortfilm och videodagbok om klimatet och förändringar för Färöiterna.

0 Foton 0 Inlägg
WWOOF:a i Spanien

WWOOF:a i Spanien

28 mars 2006 - 1 maj 2006

Kan det bli bättre!? Jag och min kompis Anja ska åka till Spanien och besöka/arbeta på ekologiska gårdar längs Spaniens östkust med början i Granada och några månader senare avslutning i Barcelona. Det kommer bli riktigt, riktigt roligt!

0 Foton 2 Inlägg
Inga foton
close

Vi kommer att skicka ett mail till dig när Henrik uppdaterar sin resa

Close

Logga in med Facebook

Glömt ditt lösenord? Bli medlem
Close

Bli medlem