Så var vi då hemma igen! Efter ganska exakt 12 timmars resa var vi igår kväll tillbaka. Mormor och morfar bjöd på köttbullar och vi bidrog med gott vin. Efter denna trevliga hemkomstmiddag fick vi äntligen hem och träffa Vida-katten som vi längtat så mycket efter. Hon var lite
Så var vi då på väg hem. Vi lämnade Caorle 10.30 och har spenderat större delen av dagen i bilen. Tänkte försöka klara oss på en övernattning hem. 50% av oss lider av olika krämpor som behöver ses om. T har tandvärk, A en svullen och öm vrist efter gårdagens löprunda, F har fått
Så har vi klarat av den sista dagen. Löprunda för A & T och sedan en dag vid poolen. Som T sa: Fan vad vi har det bra, vi äter skiter, solar och sover! I morse kom semesterns första regnskur. Ösregn och solsken samtidigt! Sedan blev det fint igen. På em blåste det upp och solen gick i moln
Här kommer det lite bilder från ett härligt och soligt Italien! Idag har vi ännu en dag latat oss vid poolen och vilat upp oss efter Venedigturen. Nu väntar snart kyckling, stekt polenta, sallad, mozzarella och annat gott på terassen.
I går latade vi oss vid poolen hela dagen. De flesta av oss var uppslukade av bra böcker. På kvällen lagade F & L middag, som efter lite irritation och möda blev underbart god. Återigen var det invasion av silverfiskar, så idag har de varit här och sprayat. Hoppas det kommer att verka! I
Sedan i lördags är vi på plats i Caorle i Italien. Vi lämnade Stanici vid 9.30 och var framme på hotellet i Caorle vid 17.30. Nostalgikänslan på topp! Lägenheterna något slitnare såklart, det är fem år sedan vi var här sist. En inköpsrunda i affären och efter poolen blev det middag
Två lata dagar i solen har det blivit. I går hittade vi en egen strand en liten bit bort där vi tillbringade dagen. Ganska färgglada hade vi hunnit bli till kvällen. Kvällsmat intogs hemma. Det blev pasta med räkor och vitlöksbröd (dinosaurienuggets och korv till de som inte gillar räkor)
Vi har funnit oss väl tillrätta och kommit in i semesterlunken. Det har man när tom pappan i familjen säger att han varvar ner och laddar batterierna. Vi har det lugnt och skönt. Vi har hittat våra löprundor (antingen på ena eller andra hållet på huvudvägen och med livet som insats),
Efter en löprunda i värmen och en god frukost på balkongen väntar nu stranden!!! Idag ska vi bara slappa och njuta av att vi är här och har en massa förhoppningsvis härliga dagar framför oss! Hoppas att det går att få in lite bilder här idag. Kram till alla!
Nu ska äntligen familjen bli komplett igen! Förväntansfulla ger vi oss iväg på vårt stora äventyr! Som vi har längtat!! Vi ska besöka och "hämta hem" sonen som varit utbytesstudent i Arkansas. En mamma, en pappa, två lillasystrar och en flickvän åker iväg för att få träffa värdfamiljen och uppleva livet i den amerikanska södern innan vi gottar oss med sol, bad, nöjesparker och shopping i Florida!!
Denna sommar bär det iväg på en liten nostalgitripp. Familjen har utökats med två nya familjemedlemmar; en flickvän som åker med och en katt som får stanna hemma tillsammans med en familj som ska bo i vårt hus när vi är borta. Vi packar bilen och kör genom Tyskland, Österrike och Slovenien för att spendera en vecka i Kroatien och därefter en vecka i Italien. Hit åkte vi när barnen var små och nu är det dags igen!
En tripp till New York utan barnen. Mormor och morfar "passar" tjejerna och F passar hus och katt!
Denna gång ska vi äventyra i Thailand. Med var sin ryggsäck åker vi till via Bangkok till Koh Samui. Tanken är att vi ska utforska Koh Samui, Koh Phangan och Koh Tao under tre och en halv vecka!