15 897 Bilder & 4 953 Dagböcker
En vecka fullspäckad med träning. Soluppgångspass varje dag. Vandring och utflykter på dagarna och gruppträning på kvällen. Ansvaritg för 2 olika träningspass var blev det mycket varierat.
Man brukar ju säga att semestern aldrig blir en riktig semester om man inte har med alla ”tre delar”, underhållning, god mat och nöje. Detta, även om man tillhör skaran som hellre vill sitta på stranden och ta det lugnt i några dagar. Det är äventyret som triggar igång utforskaren i
Jag åkte till Malta för att se Sveriges EM-kvalmatch. Sverige vann med 0-4 och Markus Berg var jättebra. Berg sa innan matchen att han ville starta.Avsparkstid för Sverige - Malta var klockan 20:45.
Att arbeta i utlandet kan vara en frestelse som lockar många svenskar, särskilt nu under årets sista vintermånader. För många är karriärmöjligheter bara en tanke, men om man vill ta steget fullt ut och testa på möjligheterna utanför rikets gränser så är det i praktiken inte så
Lyckas hitta en annan butik som är öppen och säljer laddning till mobilen. Lyckas även få tag i en taxi relativt snabbt. Oklart om jag trängde mig på äkta lokalt vis, eller om de som stod där väntade på något annat än en taxi.Chaufören pratar god franska, och kör utan problem till
Resan börjar lida mot sitt slut. Känns självklart vemodigt. Idag har det bara badats🏊♂️, solats☀️ och ätits å druckits gott🍹😋Imorgon väntar en båtresan för att upptäcka the Blue Lagoon⛴
Två mer blåsigare dagar under vår Maltaresa. Gårdagen tillbringade vi på en sightseeing-buss🚍 som tog oss runt Gozo. Vi hade hoppats på ett längre badstopp på Ramla Bay men det var dock allt för blåsigt🌬. Nästa stopp vi hade bestämt oss för var den berömda klippformationen Azure
Efter ett misslyckat försök att komma på en utflyktsbuss för en guidad tur runt Gozo (bussen gick sönder) så blev det en heldag med bad istället. Så här mycket har vi vuxna knappt badat sedan vi var i Pelles och Williams ålder (9 år)😆På kvällen blev det återigen ett
Idag har vi utforskat badmöjligheterna runt vårat hotellområde. Ganska så nice😊Vi köpte både badmadrasser och ananaser som vi sedan flöt runt på. Cyklop eller simglasögon är nästan ett måste!!!!Solen är stekande och vätska bör fyllas på ständigt under dagen. 🍹🍹🍹
Ett återseende av en bekant kontinent men ett nytt land.
Några av de allra tuffaste mammorna som bor i Garphyttan, tar nu för första gången med sig sina nio-åriga söner på en gemensam resa. Målet är att njuta,upptäcka,äta+dricka gott, bada och bli bruna.😊👙🍷🌴🏊♂️ Frågan som vi ställer oss är: Kommer detta bli en tradition???
Kompetensutveckling på Malta 26/2-9/3, med fokus på digitala verktyg och dess användning i verksamheten.