Resdagboken

Vad händer....hmmm!

måndag 25 februari 2008 Bryssel, Ixelles, Belgien
  • 225 Visningar
  • 0 Kommentarer
Rapportera

OK - vad har hänt sen sist? Ehm, egentligen inte så mycket. Jag drog på mig en förkylning, med allt vad det innebär o den ger ta mig tusan inte med sig, inte alls. Det e jättejobbigt! Har inte haft ont i halsen på några dagar nu, o tänkte att det väl va över, men ta mig tusan. Återigen har jag ONT i halsen, förhoppningsvis är det bara när-man-vaknar-ontihalsen! Så, bottom line, jag har varit trött, o osocial.

Var på "dejt" förra lördagen, träffade en jättetrevlig svensk tjej, också au pair så klart, och hon bor bara 5 minuter härifrån. Kalas! På söndagen gick vi på både internationell o svensk Au Pairträff, o jag måste ju helt enkelt säga att den internationella tilltalade mig ungefär 1000ggr mer än den svenska. Jag e trots allt inte här för att umgås med svenskar, in fact, de försökte inte ens o ta in en i gemenskapen direkt tyckte jag, men det går bra. Bytte nummer o hade oss på int. träffen - bra bra. MEN, de allra flesta är yngre än mig, inte nödvändigtvis något dåligt såklart, men det blir nåt jag måste vänja mig vid kanske... O jag vill träffa locals... Yehyeh! Oh, en bra sak med svenska au pair träffen var att jag fick nys om att de ska åka till Paris i maj nån gång, eftersom det är svenska kyrkan kan jag tänka mig att priset blir överkomligt... kanske man ska hänga på det trots allt... ;)

Veckan har bestått i mycket tv-tittande, nej filmtittande. V har bara fransk o flamländsk TV, o det går ju inte att titta på helt enkelt. Jag hittade dock hela Greys Anatomy säsong 4 och kunde inte behärska mig till iaf ett om dagen så nu e det slut.... Kanske får börja om från början igen. Vi har hängt i parken, jag har också varit brnvakt för första gången. Inte länge dock, Jonas har också känt av förkylningen o de gick bara ut o käkade. Barnen är full-on men supersöta!

Var ute o shoppade lite i lördags byxor o en skjorta typ, wee duktigt av mig, värsta speedshoppingen. Bra bra! Ellen, Australiensisk tjej, kom över på kvällen, packade fram säng oannat kul då hon bor en bra bit utanför stan. Försöktefå tag på alla andra som vi skulle möta ute, men utan resultat. Kom oss iaf till området som klubben vi skulle mötas på var, kunde dock inte hitta den. Alla gav olika direktiv, lätt. En kille erbjöd sig att visa vägen då han skulle dit också, slutade med att vi hamnade på en bar som inte alls hette havanna club, eller något i närheten, istället hade han tagit med oss på en dubbeldejt, snacka om att han e poppis nu. Så småning om började vi iaf promenera till det här stället, tog evigheter! Klubben va smäckfull o inte en syn av våra kompisar, gav upp o provade nåt annat ställe. För att sedan prova ett tredje ställe där de andra tjejerna kunde vara också, men icke. Jättestel klubb, 30 cent kostade det att gå på toaletten, då hade vi redan betalat 10 euro för att komma in på stället. Haha!! Vi blev inte långvariga, och va hemma igen vid 3tiden.

Ehm - det e snart en viktig dag... glöm inte! ;)

Puss o kram!

Emma Nilsmark
Senast aktiv - från Göteborg, Västra Götalands län, Sverige
subscribe

Få uppdateringar via e-post

Ange ditt namn och e-postadress för att få ett mail när medlemmarna du följer uppdaterar sin resa.

Close

Logga in med Facebook

Glömt ditt lösenord? Bli medlem
Close

Bli medlem