Resdagboken

Spa, clubbing och kanal cruisa...

måndag 14 april 2008 Bryssel, Ixelles, Belgien
  • 219 Visningar
  • 0 Kommentarer
Rapportera

Helgen har vart tokbra. Sander kom ner i fredags o hälsade på, jättekul att träffa honom igen. Va bara si sådär 9 månader sen sist, på MOM i Darwin. Wohoo... Hur som helst, elle och jag åkte med honom till jobbet i lördags. Lekte spa medans han jobbade (health club på 4 stjärnigt hotell). Käkade de godaste revbenspjäll jag ätit på länge, gratis är väl iofs alltid gott?. Sen susade in till Amsterdam, och vårt oerhört flådiga hotel the veteran. Hahaha, flådigt var väl o ta i i överkant kanske, men i alla fall. Det fanns fyra sängar o en tv... och icke att förglömma, en fejkbrasa!

Clubbade och hade oss, kanske blev lite många öl men iaf, närmsta coffeeshop för intresserade låg ungefär 30 sekunder från hotellet, vi gjorde inget besök! Bart och Sander lämnade Amsterdam efter frukost redan vilket va lite trist men med en lätt bakfylla satte vi av för att göra stan iaf lite osäker. Ellen började med en tatuering, kan ju vara ett kul minne från Amsterdam, och nej mamma, jag gjorde ingen, du behöver inte oroa dig! Gick o lämnade våra saker på centralstationen och stod i kö på turistinfon i typ en timmer för att fråga två korta saker, ingen av frågorna gav oss några bra svar och vi fick ställa en tredje. suck... Regnade och var strålande sol o klarböå himmel om vartannat vilket gjorde besluten ännu svårare, åkte hur som helst på en kanalcruise och kollade läget. Mysigt värre - ellen tyckte det var så bra att hon somnade! Åkte förbi Anne Franks hus som i stort sett var vad jag ville göra under dagen i stan, men kön in var inte att leka med, man får boka tid för att gå in tydligen, annars kan man få köa hela dagen. Den tid vi kunde få var sista på kvällen, mellan halv åtta o nio typ... Då var vi redan tillbaka i Bryssel.

Kan inte tiden gå lite långsammare när man e borta?

Hur som helst, när jag ändå skriver så tycker jag att ni ska gå in o rösta i metro music challange. Inget val finns det förutom att rösta på Joakim och Joel - låten heter ser jag tjock ut i den här. Hjälp de att vinna, det e de värda! =) När ni har gjort det - säg till alla ni känner...;)
Här är länken - [link url=http://metromusicchallenge.com/site3/?takemetothe=finalisterna&finalist=b]metromusicchallenge.com/site3/...[/link]


Puss o kram!

Emma Nilsmark
Senast aktiv - från Göteborg, Västra Götalands län, Sverige
subscribe

Få uppdateringar via e-post

Ange ditt namn och e-postadress för att få ett mail när medlemmarna du följer uppdaterar sin resa.

Close

Logga in med Facebook

Glömt ditt lösenord? Bli medlem
Close

Bli medlem