Att kocka på svenska
torsdag 28 januari 2010 Bagnes, Valais, Schweiz
215 Visningar
0 Kommentarer
Jon, frukostkocken/diskaren, dvärgen, har trillat på huvudet och klämt en kota och är ur spel för resten av säsongen. Detta passar mig bra för jag har tagit över hans heltidstjänst på Nevai.
Så nu börjar jag jobba kl. 7 och pocherar ägg åt bakfulla engelsmän varannan vecka samt börjar kl. 18 varanan vecka och dikar stekbleck åt svenskarna i köket, varav en jag faktist praktiserade hos på Cafe Opera -07.
Däremellan jobbar jag extra på Kings Cafe och bakar brownies.
Liftkort har jag nu också så när jag inte jobbar så åker jag runt på ett berg och är rätt nöjd.
Så säsongen löste sig till slut, efter 70 dagars ångest, ikväll är det sweidish night på wunderbar och det ska nog bli skoj.
Puss och kram sej