Att ställa diskaren i kallis
torsdag 4 mars 2010 Bagnes, Valais, Schweiz
235 Visningar
0 Kommentarer
Jag är anställd som diskare men står numer mest i kallis och dammar förrätter, desserter och sallader eftersom jag faktist har jobbat med det i fyra-fem år och är rätt bra på det.
Har också blivit cateringkock för Nevai. Hade en buffe på coco club förra veckan. Stod och brännde bruleér i rummet där jag misstänker att köpehönsen och det vita pulvret håller till på när klubben är öppen för allmänheten. Förutom det var det några sallader, vårrullar och grillspett. Jävligt meckigt att få allt att funka med två förvirrade franskor och en mindre förvirrad chaförr som sprang omkring och tappade bort värmehållare och bord.
Men jag jobbar fortfarande frukost så dagarna ser lite ut som så här:
07:00 Frukost på Nevai
11:00 Lunchprep på Kings Cafe eller skidåkning alt. tupplur
16:00 Kallis/spis/grill/disk på Nevai
01:00 Städspriten kommer fram
02:00 Sommnar
Så ser det ut här i Verbier för tillfället
puss kram sej