Resdagboken
Här njuter vi på Absolut Spa, downtown Vancouver.
Här njuter vi på Absolut Spa, downtown Vancouver.

Vår vecka i Vancouver

fredag 15 juli 2011 Vancouver, British Columbia, Kanada
  • 257 Visningar
  • 0 Kommentarer
Rapportera

Nu har snart vår första vecka på den är underbara resan gått. Vi har blivit så väl omhändertagna av Tanya, Jon och Bob. Deras hem har blivit vårt hem den här veckan. Vi har alla fått varsitt rum och barnen sover på bäddmadrasser på nedre botten i TV rummet. Jons son Graham är en jättetrevlig kille och alla barnen umgås tillsammans och alla prater engelska, det är så häftigt att höra.

I måndags drog vi tjejer på spa och fick manikyr och predikyr. Vi fick alla sitta i samma rum och det var riktigt lyxigt. Vi avslutade med en lätt lunch, sedan gick vi på Robertsson street och tittade i lite affären.

I tisdags åkte Sandbergs, Söderbergs och Matte och Helena in till Vancouver och fick en guidad tur i Rogers Arena. Det var väldigt häftigt. Vi fick se precis allt,förutom The Canucks eget omklädningsrum. Det fick vi bara se på film, det var precis nyrenoverat och mycket lyxigt, det var som ett andra hem för spelarna. Efter studiebesöket gick vi en sväng i Chinatown och sedan fortsatte vi till ett shopping center. Vi avslutade dagen på The Keg, en restaurang som är känd för sitt fina kött. Det var mycket gott. Beställer man läsk fortsätter personalen att fylla på glaset under hela måltiden, något som barnen uppskattade!

På onsdagen drog Sandbergs, Söderbergs och Mia, Helana och Matte över gränsen till USA för att gå på Mias favorit märkesoutlet. Här fanns precis alla märken man kan önska och väldigt lämpligt så är sommarrean i full gång.

I går var en lugn dag, lite shopping (så klart) och sedan lagade Gunnel och Christer mat på kvällen, fläskfilé lindat i bacon med färskpotatis, grönsallad och en kall sås. Det var väldigt uppskattat. Sedan blev det snapps och svenka snappsvisor och givetvis spelade vi poker. Mattias vann kvällens omgång, men det var jämt ända in till slutet. Sista handen var mellan Jon, Bob och Mattias.

Idag tar vi det lungt för i morgon tidigt, ca kl 3 på morgonen drar vi vidare till SanFranciso. Då följer även Tanya och Gramham med. Det kommer bli så kul!

subscribe

Få uppdateringar via e-post

Ange ditt namn och e-postadress för att få ett mail när medlemmarna du följer uppdaterar sin resa.

Close

Logga in med Facebook

Glömt ditt lösenord? Bli medlem
Close

Bli medlem