Resdagboken

Da capo Föroya .......

tisdag 16 oktober 2012 Göteborg, Västra Götalands län, Sverige
  • 457 Visningar
  • 0 Kommentarer
Rapportera

Förra årets snabba visit på Färöarna hade ju sitt ursprung i Malmö FF:s CL-kval, som jag inte fick åka själv, eftersom jag hade lovat Lotta ett besök i samband med hennes 60-årsdag. Den gången träffade vi advokat Djurhuus, som var engagerad i HB.
Därför frågade jag arrangören vid denna resa, om han kände ”biljettchefen” PE Djurhuus – och det gjorde han ….. hans frus kusin!
När jag sedan var på väg till nationalarenan, mötte jag en vänlig dam som först lotsade mig på rätt väg och sedan lät sin man (säkerhetschef på arenan) köra mig. Säkerhetschef på nationalarenan? Känner du PE? Ja, det är min kollega – och damen du talade med är hans kusin!
Det är klart, med cirka 50 000 invånare och merparten i och kring Torshavn, är chansen nog störst att träffa många släktingar till PE! Som på alla öar?
En del bildar sina egna öar på fastlandet och kan inte se verkligheten utanför de egna ramarna eller murarna? – eller ens glädja sig åt andras förmåga att ta vara på positiva intryck från omvärlden …… Jag kan - jag vill!

Christer Holst
Senast aktiv - från Limhamn, Malmö, Skåne län, Sverige
subscribe

Få uppdateringar via e-post

Ange ditt namn och e-postadress för att få ett mail när medlemmarna du följer uppdaterar sin resa.

Close

Logga in med Facebook

Glömt ditt lösenord? Bli medlem
Close

Bli medlem