Resdagboken

Det blir inte alltid som man tänkt sig

lördag 23 januari 2016 Kovalam, Kerala, Indien
  • 1122 Visningar
  • 0 Kommentarer
Rapportera

Tiden på Isola Di Cocco är redan förbi, och här sitter jag nu o filar på en hemtenta, det sista att jobba med innan jag är helt och hållet klar med utbildningen. Känns helt galet, så mycket intryck att smälta, och så mycket information för hjärnan att kategorisera in. Men, jag fixade det - samtliga filmningar, tentan, sanskritproven - jag fixade det allesammans jäklar i mig galant!

Så vad händer nu då?
För tillfället befinner jag mig i Kovalam, på en restaurang kanske 50 meter från havet. Kruxet är att jag är här ensam, vilket absolut inte var del av planen...att gå från att ständigt vara omgiven av människor till att vara helt ensam är skönt i ungefär en timme. Sen är det skittråkigt. Hade allt gått enligt planen hade jag suttit i en taxi på väg till flygplatsen för att hämta upp Chrille för flera timmar sen, han hade hunnit med ett dopp i ett otroligt salt, men klart 28 gradigt hav, druckit en iskaffe och sett solen gått ner för första gången på indisk mark, men icke sa Nicke.
Nåt pucko bestämde sig för att bombhota ett plan, och vips blir inget som man tänkt sig.
Är det nåt som ens kan liknas vid något positivt är det att Chrille nu knappast behöver vara nervös för att flyga själv nånstans igen - mycket krångligare än så här lär det knappast bli.
Vid det här laget har han nog inte ens gått på planet i Doha, men om sådär 8h hoppas jag bli väckt av ett sms som ber mig vandra ut till den stora parkeringen nere vid stranden här på Lighthouse Beach, 14 förbaskade timmar försent men ändå...!

Katarina Eklund
Senast aktiv - från Canacona, Goa, Indien
subscribe

Få uppdateringar via e-post

Ange ditt namn och e-postadress för att få ett mail när medlemmarna du följer uppdaterar sin resa.

Close

Logga in med Facebook

Glömt ditt lösenord? Bli medlem
Close

Bli medlem