Resdagboken

Hemma!

lördag 12 augusti 2017 Nygårdsvägen 25, Jönköpings län, Sverige
  • 608 Visningar
  • 0 Kommentarer
Rapportera

Fredag 11/8      
Dagens etapp: Ystad - Ramkvilla  
  
Så var vi hemma - nästan. Strax efter halv sju rullade vi av färjan i Ystad, och begav oss ut på det skånska nätverket av små härliga vägar på Österlen. Från Ystad körde vi, i maklig takt, längs kustvägen och stannade till (bla.) i Kåseberga, Brantevik, Simrishamn, Ravlunda och Kivik innan vi nåde de underbara Backarna söder om Brösarp. Efter att insupit bland det vackraste som finns att se - subjektivt? javisst! - gjorde vi ett besök på Brösarps Gästis.

Mätta och stärkta körde vi, via en freudiansk alternativnavigering, tillbaka till parkeringen vid Brösarps backar och fick på så sätt njuta två gånger till av de härliga kurvorna ;-)

Via Åhus och lite pannbensåkning på motorvägen mot Karlshamn kunde vi välja de trevliga vägarna upp till Kosta för ett kort besök på Kosta Outlet.

Se'n.... sen var det bara att bita ihop de sista milen till resans definitiva slutpunkt Ramkvilla. Under klang och jubel rullade vi in på gårdsplanen.  

Drygt 500 mil har vi avverkat, och tio nationsgränser har vi korsat under våra tre veckor.... och så PLOPP var det slut. Slut för den här gången, alltså. Nya resplaner är redan smidda...

Inge Och Hans-Örjan
Senast aktiv - från Vallentuna, Stockholms län, Sverige
subscribe

Få uppdateringar via e-post

Ange ditt namn och e-postadress för att få ett mail när medlemmarna du följer uppdaterar sin resa.

Close

Logga in med Facebook

Glömt ditt lösenord? Bli medlem
Close

Bli medlem