Välkomna hem och ett stort Tack för alla inlägg. Jag är väl inte den som har gjort så många kommentarer men har läst varje dagbok med stort nöje.
Du kan väl slå en signal en dag så Vi får tjöta lite.
Riktigt kul att följa er i resedagboken (även om jag bara var med andra halvan). Den lockade till många skratt och gav inspiration till att resa mera - kanske dags att luffa i Asien igen!
Kul att följa er resa. Jag tycker att du skriver fantastiskt bra med en glimt i ögat.
Helt underbart roligt/spännande att följa ert äventyr/ ett par frågor?
Vad var bäst/sämst (land/stad/upplevelse/mat) etc.
Jocke
Kanonkul att följa er :-)
Mycket trevligt att följa era äventyr. Kommer att sakna när det kommer pling i mobilen och resedagboken har kommit. Kram på er.
Det har varifrån så roligt att läsa, och det har varit roligt på många vis, ni är fantastiska på att skriv underhållande.
Välkommna hem! Skönt att allt gått bra för er ❤ Det har varit skitkul att få följa er på resan, vi har haft högläsning varje kväll (nästan) 😃 Ni har skrivit både roligt, spännande och intressant läsning 😍 Nu får vi allt ses snart 😘 Kram på er ❤❤
Jättekul att följa er, spännande och underhållande😃!
Många kramar till er från oss 🎅🤶
Ingemo & Per
Skönt att ha er hemma, Annelie o jag funderar på att ta en kombo i Asien i mars.
Vi lurar på sol, bad och någon storstad, kan ni globetrotters rekommendera något 😁😁
Spännande att följa er resa. En del platser kände man igen men en hel del platser har jag lagt till på ”att-göra-listan”!
Måste ha varit en riktig upplevelse ni varit med om! Blir mäkta avundsjuk.
Har varit mycket spännande att följa er resa och du Niclas du har alla kvaliteter för att bli en framgångsrik författare!
Ha nu en underbar Jul & Nyår!
// Tord
Håller med Tord. Gör fotostatkopior bind in i träryggar och sälj via fax. Allvarligt en av de bättre reseskildringar jag har läst. Behöver spridas till fler som behöver både skratt, energi och tips
Ange ditt namn och e-postadress för att få ett mail när medlemmarna du följer uppdaterar sin resa.
Så kul att få följa med varje dag och få
Läsa om era upplevelser! Men nu är
Det skönt att ni är hemma igen, ser fram emot att få se alla andra 7000 bilder som ej visats än 😉☺️❤️