Resdagboken

Land i sikte!

torsdag 7 november 2019 Fort Lauderdale, Florida, USA
  • 292 Visningar
  • 0 Kommentarer
Rapportera

Inatt fick vi dra tillbaka klockan en timme vilket var tur eftersom vi ar i första gruppen och skulle promenera av med vårt bagage redan kl 07:30. Klockan 6 ringde klockan och vi fick masa oss till frukosten där vi möttes av soluppgång samtidigt som vi ankom till Fort Lauderdale. 

Sedan packade ner det allra sista och lämnade hytten. Det var lång kö för att gå av, delvis för att de som tillhörde en senare grupp kom i för god tid så de stod i vägen. 

Det var eg rätt praktiskt att släpa av sin egen väska. Avundades inte de som skulle hitta sin väska bland tusentals andra även om de stod snyggt uppradade efter färgkod och nummer som väskorna var märkta med. Passerade supersnabbt genom tullen och tog sedan en taxi till vårt hotell. Anlände till hotellet redan 8:30. 

Vi slappade en bra stund i lobbyn innan vi fick ett rum. Det var väldigt varmt idag så vi strosade runt en stund i shoppingcentret bredvid innan vi åt lunch i foodcourten. Valde asiatiskt i vanlig ordning. Det är alltid väldigt gott med kyckling och ris. Det är många som powerwalkar runt inne i shoppingcenter har vi märkt, det är nog inte ens hälsosamt att anstränga sig för mycket ute i värmen. 

Tillbaka på hotellet badade vi länge och väl i poolen och njöt av vädret och vattnet. När simhuden var på väg gick vi upp och promenerade till Hobby Lobby som måste vara väldens största pysselaffär. Det tog 40 minuter att promenera dit men det gick bra. Fick köpt en massa kul till scouternas spökrunda på måndag. Kommer bli spännande att försöka få plats med det i väskan. Tur mitt handbagage är tomt och att vi skall ha på oss långbyxor och tröjor när vi lämnar Fort Lauderdale. 

Det hade blivit mörkt när vi var klara på Hobby Lobby så vi tog en taxi nästan hela vägen hem, klev av vid Olive Gardens för middag. Det var så gott men vi blev på gränsen till för mätta allihop.

Per-Kerstin-Sofia Lindholm
Senast aktiv - från Fort Lauderdale, Florida, USA
subscribe

Få uppdateringar via e-post

Ange ditt namn och e-postadress för att få ett mail när medlemmarna du följer uppdaterar sin resa.

Close

Logga in med Facebook

Glömt ditt lösenord? Bli medlem
Close

Bli medlem