Resdagboken
Foto: Pexels
Foto: Pexels

Drömmen om en fotbollsresa till England

onsdag 21 oktober 2020 Borås, Västra Götalands län, Sverige
  • 438 Visningar
  • 0 Kommentarer
Rapportera


Det är många som drömmer om att göra en fotbollsresa. Efter att ha följt favoritlaget på TV under en massa år och sett hur det ser ut på läktarna blir det förstås mycket lockande att göra den där resan och se hur det ser ut i verkligheten. Om man dessutom gillar att spela på fotboll så är det kanske extra kul att äntligen kunna bilda sig mer av en uppfattning om hur favoritlaget ter sig på planen. En sak som också spelar stor roll är också vilket stöd ett lag har från läktarna och den förståelsen kan man bara få på plats.
 
På spelbolag som till exempel https://campobet.se/sv/ finns det enormt fina möjligheter att få information om till exempel fotboll samtidigt som man spelar på en viss match men tänk möjligheten att kunna spela på en match samtidigt som man sitter på läktaren. Det blir en mycket svårslagen upplevelse. Men om man reser på en fotbollsresa får man just den möjligheten.

Köp matchbiljetterna först, resan sedan

Det är förstås mycket trevligt att planera en fotbollsresa. Om man drömt om att göra något under en mycket lång tid kan själva planerandet av resan vara nästan lika kul som att göra själva resan. Ofta tar planerandet också mycket mer tid i anspråk jämfört med själva resan, vilket gör det viktigt att komma ihåg att man ska passa på att njuta av planerandet också.
 
När det handlar om specifikt en fotbollsresa så är det ofta mycket svårare att få tag i biljetterna till matchen än vad det är att hitta till exempel flygbiljetter och boende på orten. Detta gäller även när det är fråga om särskilda evenemang som till exempel champions league eller europamästerskap, då det kan vara svårt att få tag i resor och hotell eftersom mästerskapen spelas på orter som kanske har sämre infrastruktur. Det är därför alltid bäst att börja med att leta efter matchbiljetter. När man letar efter matchbiljetter är det viktigt att man är mycket noggrann med var man väljer att köpa dessa biljetter. Det finns enormt många oseriösa företag på marknaden för matchbiljetter så det är bäst att man tar lite referenser på de bolag som man anlitar för biljetterna. Gör man det kommer det säkert att gå alldeles utmärkt bra

Att tänka på när man reser för fotboll

När man väl ska genomföra sin fotbollsresa är det förstås också en del saker man bör ha i åtanke. Som vanligt är det förstås viktigt att man är ute i god tid och att man har med sig alla de handlingar man behöver när man reser. Det är också bra att ha med sig flera kreditkort samt lite hårdvaluta i fall man skulle ha otur med något.
 
När det gäller fotbollsbiljetter är det också vanligt att man får dem levererade till sitt hotell på orten man reser till. Det är därför bra om man är vaksam och frågar i receptionen på hotellet om man fått biljetter levererade dit. När man sedan ska iväg på matchen är det också viktigt att man är ute i god tid. Det kan lätt uppstå trängsel i samband med matcher.
 
Slutligen, njut av resan och ha så mycket kul det bara går.
 

subscribe

Få uppdateringar via e-post

Ange ditt namn och e-postadress för att få ett mail när medlemmarna du följer uppdaterar sin resa.

Close

Logga in med Facebook

Glömt ditt lösenord? Bli medlem
Close

Bli medlem