Det vart ingen uppdatering igår då jag var för trött för att rapportera. Igår ringde klockan vid 6:30 med frukost 7:00. Efter den så checkade vi ut och tog bussen från Göschenen till Wassen för att fullfölja vår vandring som vi påbörjade dagen innan. Det var en sträcka på nästan
Vilken förmån att få tre soliga skiddagar av tre möjliga och desutom i sällskap med duktiga skidåkartjejer. Ingen stress. Bageribesök varje morgon, goda luncher och middagar. Och jag åkte, efter viss övertalning, mitt livs första offpiståk i "puder".
Efter en god natt sömn, vaknar vi upp till ett snöigt Monte Rosa. Tyvärr så är det dimmigt och disigt och ett lätt snöfall så efter lite diskuterande fram och tillbaka och väntande på att det ev. skulle klarna upp så vi kunde ta en skidtur till Champoluc så begav vi tanken och bestämde
Så kom äntligen vår kombinationsresa med skidåkning och annat turistande i Milano med omnejd. Efter en natts snöande i Skåne så kom vi tryggt och säkert iväg tidig fredagsmorgon. Efter mina 3 dagar i sjuksängen, eller åtminstone 2 i helt sängläge så kändes det bra att kunna komma
Hej kära dagbok, glad att jag äntligen kom på idén att faktiskt skriva en dagbok. Lite sent kan jag själv tycka, har varit här sedan november och upplevt en hel del spännande saker. Jag är Au Pair och trivs utmärkt med min familj och är så glad för det. Barnen heter Wilfred, Henry och
Joddeliddehoo allihopa! Zermatt är precis så fint som det sägs att det är, med alper i alla riktningar du kan se. Vissa av dem (som Matterhorn tillexempel) har snö på sig. Men här är det sommar, vilket bara stärker Schweiz-idyllen ännu mer. Här är folket trevligt och man hälsar Guten
på lördag bär det av till spanien! Adios Amigos nos vemos el otoño
jag har flyttat! ca 50meter längre ned på gatan kolla in nya lägenheten
back to work. slut på lågsäsgongsklubbandet för den här vintern. BAM SLAM KABOM! tillbaka till jobbet med buller och bång 8.30 till 16.30 utan paus puuh. på med den röda jackan nu kör vi hårt
wow. igår gick lågsäsongsklubben på en underbar och galet lång tur upp till "la Tête Blanche" från favvoplatsen Arolla. 2100 meters positiv höjdskillnad, 25 km. med ett gäng som tränar och tävlar i skidalpinism, dvs springa upp och nedför bergen på lätta turskidor. JOBBIGT! de gick
Flyger till Geneve med Erik och sen vidare mot Gotthardpasset för att vandra längs den gamla rallarvägen. Det blir även ett kortare besök i Italien.
Vem kan motstå en sån här inbjudan? Lycklig att jag känner Sofia som skrev: "Sommaren är slut och då gäller det att boka upp något nytt att se fram emot. Och då är det ju tjejhelgen jag tänker på förstås. Alltså, tjejlånghelg i Zermatt helgen runt 6-7 december 2014.Det finns 5-6 bäddar i vår lägenhet så först till kvarn...."
En veckas semester med 2 dagars skidåkning i Monte Rosa och sedan 5 dagar som turist i Milano med omgivning.
Min tid som säsongare i Verbier. Let let the adventure begin.
Då var det dags. Tåg efter tåg, räls efter räls. Land efter land tills pengarna eller tålamodet tar slut. Detta är historien om min Europaturnè.
Årets grabbresa. I år till Verbier.
Tillbaka i vinterbyn Verbier för 4e året i rad men ni kopmmer se mig i en rosa uniform istället för den blå jag tidigare haft! Jobbar för http://www.performanceverbier.com/
Hej! Under vintersäsongen 2011-2012 befinner jag mig i Verbier för att åka skidor. Här tänkte jag berätta om hur jag har det. Kram Anna
Jag är au-pair i en liren by som heter Vollèges som ligger 15 min från Verbier. Jag trivs kanon!! Är det någon annan som bor/är i närheten av mig så hör av dig! :) (har än så länge inte träffat någon i min egen ålder)