Resdagboken

Cullera

21 Bilder & 2 Dagböcker

Rapportera
Har hander en hel del! :)
måndag 14 juni 2010 - Cullera, Valencia, Spanien

Okej... det har hant ratt mycket sedan sist. Tiden har ar valdigt intensiv, men det gar fort. Jag kan som inte forsta att en vecka redan har passerat... Hmm. Har i Cullera har jag mest varit med pa olika saker som sker i forsamlingen. Vi har haft bibelstudier, dop (5 personer fran forsamlingen

Victoria Johansson
Vickiii i España
Senast aktiv - från Altea, Valencia, Spanien
Rapportera
En vit porslinsdocka bland bruna spanjorer
tisdag 8 juni 2010 - Cullera, Valencia, Spanien

Japp. forvanadsvart. Dag 2, och jag skriver redan ett kort inlagg om denna resas upplevelser. Har skadat ut ur planet och forsokt lokalisera mig under resans gang, VAR nanstans vi befinner oss? :) "... Ar vi i Spanien nu? .. nu? nej..." ... " ar jag forresten inte lite nervos nu? LITE?... nope..

Victoria Johansson
Vickiii i España
Senast aktiv - från Altea, Valencia, Spanien
España

España

7 juni 2010 - 26 juli 2010

... så [u]kort [/u]som möjligt.... :) I sommar gör jag ett volontärarbete i Spanien inom de lutherska församlingarna i: Cullera, Altea och Sueca. Jag får vara med å bidra i olika aktiviteter, men oxå i uppföljning av nya människor i församlingarna. Min [u]"stjärn-uppgift 1"[/u] -som jag kallar det, innebär att bara få vara till för två tonårstjejer som med sina familjer immigrerat från Sydamerika. Jag tror att jag faktiskt passar i det! :) [u]Stjänuppgift 2[/u] består i att få hjälpa en kvinna och hennes lilla son, som oxå är immigranter och kommer från ett trasigt "liv" i hemlandet. Vad jag exakt får lov att vara med och bidra till denna sommar vet jag inte, men tiden -och Gud- får visa mig det!:) Spännande blir det i alla fall! ;) .. mitt mål med resan är att få utvecklas i det spanska språket, så att jag en dag är proffs ;) Ber att resan blir välsignad! Och att jag får vara ett redskap för Gud här! :) (... jepp... bokstäverna räckte till!)

23 Foton 7 Inlägg
Inga foruminlägg
Close

Logga in med Facebook

Glömt ditt lösenord? Bli medlem
Close

Bli medlem