Igår så när jag kom till hotellet, efter sprungit runt kvarteret en liten sväng. Fick tillgång till rummet direkt, så skönt. Snabb vila och sen ut på stan och kolla. Upp till Edinburgh Slott och därifrån har man magnifik utsikt. Var trevligt och intressant och gå runt och kolla in. Så
Jag och Daniel tog en promenad och handlade först någon t-shirt och kalsonger till Albin och kalsonger till Daniel och sedan bort till en mysig butik ( var in in den häromdagen och såg burken med vit choklad, varmchoklad) - Whittard- med Alice i underlandert tema. Köpte en fin burk med
Idag vaknade vi vid och gick ner vid 7,30 när de öppnade. God buffé 👍. Gjorde oss klar och drog iväg, tog bilen och skulle parkera utanför Hard Rock men jag missade en p-plats och resten där var bara med p-tillstånd. Hittade till ett p-hus och gick mot en butik där Albin skulle kika på
Vaknade 05,45 i morse med rejält ont i halsen å seg. Somnade som tur var om till strax före 8. Packade ihop oss och åkte på McDonalds och käkade frukost. Sedan bar det av mot Edinburgh, sista anhalten. Åkte mot en restaurang som låg nära Lallybroch, den fanns tydligen inte för vi hamnade
Regn, regn, regn och kalllllt! Vilken otur! Vi spelade golf men fick bryta efter några hål eftersom vi var blöta inpå bara skinnet. Urrk!Men... vi shoppade i Edinburgh, besökte slottet där, besökte S:t Andrews GK och så klart provade vi skottsk whiskey och en och annan öl.Under tiden vi
Sista dagen och hemfärd. Det har varit en intensiv resa och det är dax att säga hejdå till Skottland. Vi kommer säkert tillbaka. Kram på er💕
Sveeiges nationaldag har gått till att handla, promenera ( som alla andra dagar), och varit på spöktur, under jorden. Från gatansmyller ner i tunnöarnas tysthet. Redan då känns det spökligt. Det har varit lite varmare i dag eller så har killarna gått snabbare. Jag har flåsat bra i
I dag har vi promenerat. Tittat lite på omgivningarna. Vi har även åkt buss, men mest gått. Efter den här resan, kommer jag ha bra kondition. Pontus, Hampus och Rolf har varit några steg före mig, hela dagen. Kommer att sova gått i natt. Nu har vi ätit lunch och sedan ska vi handla. Akut
Nu är vi framme. Vi är i Skottland. Resan gick bra och vi bor på ett lägenhetshotell. Vårvindarna sveper kring oss och vi har jackor på oss. En skön vila från värmen. Kram på er💕
Man öppnar ögonen. Hör regnat smattra mot fönsterrutan. Himlen gråter som Peps säger. Man sätter sig upp. Känner heltäckningsmattan under fötterna. Tittar ut genom fönstret. Det är grått. En vanlig dag i Edinburgh. Det känns förbannat bra att vara här.Efter morgonrutinerna möter vi
Två kortare resor delat på två veckor. Budapest och Edinburgh.
Se Art Garfunkel var starten av denna resa, vilket slutade i 1 vecka och ca 100 mil i bil. >Spännande att åka upp llite i höglandet i Scottland :)
En week-end I maj reste vi, tillsammans med Mats och Berith, till Edinburg i Scotland. Mats och Gert skulle besöka leverantörer där och då passade Berith och jag på att följa med.
En veckas bilande bland högländer, västkusten, pubar, städer och kiltar. Vi kommer att göra störtdykningar ner i den skotska ölen och whiskyn( får se om vi tar oss upp igen)! Vi passar även på att njuta av det vackra landskapet samtidigt som vi suger i oss en dos av landets härliga kultur och historia.
Efter 3 års semestrar till Island gör vi ett kort avbrott i det vulkaniska turistandet och packar istället väskorna för ett nytt resmål. Under 22 dagar planerar vi att äta, se och andas Skottland! Med hyrbil som färdmedel ska vi besöka bl.a. Edinburgh, Orkenyöarna, Shetlandsöarna och Highland games. Låt äventyret börja!
When a woman's 50th [i]freaking[/i] birthday is coming up, it's sure worth celebrating. So we thought, let's do it [b]big time[/b]! So, it's time to cross the North Sea & explore one of the greatest cities in the world, [b]LONDON[/b]. We'll probably be walking our feet off. Shop until we drop & have no money left. Have a fish n' chip & we also made sure that Gordon Ramsay will be cooking us a delicious birthday dinner. They say, [i]you only live once[/i] - so make sure you spoil yourself once in a while. Cause, life is not about the amount of breaths you take, it's about the moments that take your breath away. Lots of love, I.
Storstad med medeltida slott, mysiga kullerstens gator, whiskey mm Ska bli såååå härligt och mysigt!