Jakarandaträd i Pretoria. En av kåkstäderna hur de som har sämst betalt bor.
Idag har vi mest åkt buss. Varit inne i Pretoria och sett statyer av Nelson Mandela och Poul Kryger. Poul Kryger var det som grundade Kryger Parken. Staden var full av jakaranda träd, fantastiska träd.
Flygresan ner gick bra min inget sovande. När vi väl landat så var det passkontroll som tog två timmar att stå i kö. Rund tur i Johannesburg, vi såg ändats tre vita personer inne i centrala Johannesburg. Har nu landat på hotellet och sitter och dricker gott. Ska ut på stan och ragga.
I år ska vi åka 10 veckor till Thailand och nu börjar det dra ihop sig till avresedag. Det är ju inte alldeles enkelt att åka iväg så länge man måste fixa endel saker innan. Vi kollade boende nästan direkt vi kommit hem från huay yang i mars månad 2014 där vi firade min 50 års dag ju.
Nu är vi i Kjugekull och bouldrar tills fingrarna går sönder, sedan åker vi vidare mot Tyskland :)
Ja så har vi en ny resa att så smått börja se fram emot. Denna gången reser vi inte så långt, men det gör inte resan mindre intressant på något vis alls snarare tvärtom. Ingen tidsomställning, lång flygresa osv. Irland verkar spännande och då menar jag inte kravaller som blossar upp
Resan börjarpå Kastrups airport sedan bär det av med SAS till Frankfurt där vi byter plan till South African Airways mot Johannesburg. Där landar vi fredag morgon. Då blir det en guidning i staden. Sedan bär det av mot förorten Soweto där det också blir en sightseeing innan dagen avslutas Centurion utanför Pretoria. Dag 3: fortsättning följer
Det ska bli en långresa till Thailand i år. Jag och mannen ska vara iväg 10 veckor. Malle och Håkan kommer och hälsar på i 4 veckor och Cherie och Ellie kommer ner 2 veckor till oss. Vi får se om pensionärslivet passar oss ungdomar?!
World Police & Fire Games, Belfast, Northern Ireland 1-10 August 2013 25,000 besökare, 10,000 tävlande, 56 sporter, 70 länder.
19 ungdomar med 4 mammor åker till Sunny Beach i Bulgarien. När vi kommer hem ska vi kunna minnas och se tillbaka på denna veckan med ett STORT leende!
3 skånska familjer , nåja varav en göteborgare oxå , åker tillbaks till detta underbara Thailand än en gång. Längtar efter värmen från både solen och folket , den underbara maten ser vi oxå fram emot.Ska bli en kanon semester i goda vänners lag med så mycket spännande att se och uppleva !
Sommar, sol, vatten, festivaler, goa vänner åååå mycket mer