När du åker på semester är det minst lika viktigt att skydda ditt hem som att skydda sakerna du tar med dig. Se till att ta dessa nödvändiga steg för att kunna semestra utan att oroa dig! 1. Skaffa övervakningskameraAtt kunna se vad som händer i ditt hem är något som verkligen känns
Om du vill få så mycket ut av din semester som möjligt så är backpacking ett perfekt sätt att resa. Att slippa släpa på en stor rullväska och känna sig helt fri är verkligen underbart! Om du är nybörjare så undrar du säkert om det finns några speciella saker du ska tänka på och
Vi är nu hemma efter en mycket lärorik samt mycket rolig resa som jag har gjort med mina vänner och en dag när jag har fru och barn så kommer jag definitivt att återvända!
Nu är vi hemma igen! Hemresan gick bra, vi landade 6:30 imorse och blev hämtade på Kastrup för skjuts hem till Sverige. En lycklig hund fick vi möta, och våra fantastiska svärföräldrar!!! En god Svensk frukost blev vi bjudna på!! Så gott!!! Vilken skillnad +30 grader och 12 timmar
Första dagen vi vaknade upp här på Sea Viuw var det Julafton. Vi tog det lugnt och delade på stranden. sol, bad och skugga i härlig blandning!!! Härlig utsikt över pool och hav mellan träden, från vår lilla terrass. Sedan åt vi Julmiddag med våra Lödde kompisar som bor på samma
Vilken härlig dag :-) I morgon börjar äventyret, och idag är det "bara" att suga på karamellen och längta. Väskan är packad, hunden är lämnad till de fantastiska Svärföräldrarna, Blommorna är vattnade och lamporna har fått timers :-) Sista "rediga" köttbiten är äten med
Nu är det snart dags. Gör mina läxor nu så kanske jag slipper ta med den till Thailand :)
Hej alla Avresan idag började lite tråkigt,flyget till London inställt,3 timmar i kö på Landvetter för får nytt förslag allt ifrån via fraknfurt-singapore.hong kong och vidare till adelaide eller åka ner till kastrup peking hong kong och vidare... med läget blev så att i åker i morgon
Vinterns gråväder byts mot varma soliga öar i Thailands.
Vi firar Jul och Nyår 2011/2012 i Malaysia och Thialand
Nu väntar nya äventyr för min del. jag ska bosätta mig i Seatlle, USA i ett år och efter det ska jag spendera en månad i min favoritstad Chicago