157 Bilder & 39 Dagböcker
Så nu har vi gjort det vi inte behövde göra, skaffat oss internationella körkort, har haft sådant oflyt på sista tiden så jag chansar inte på den. Vidare så skulle vi checka in, 24 timmar innan avresa. Klockar tiden medan vi sitter i bilen men kommer inte in på rätt ställe i appen (kl
Irrar mest omkring och funderar på vad som är viktigt att ha med. Mkt är viktigt i mitt huvud men får inte plats så jag behöver sortera vad som FAKTISKT är viktigt. Jobbade igår och avslutade alla måsten så att jag har möjlighet att stänga av just det under resan, möter upp min
Yes, there is an English version further down... Ja, som vanligt så blir det ett "pack-inlägg" inför start. Vi är något försenade. Vissa saker ligger framme, Daniel kämpar med att föra över filmer till de telefoner och paddor som ska med, och allt ligger på laddning. Vi har blivit
Hemresan har gått bra! Trötta och sega, men så nöjda med vårt äventyr!! Detta skulle vi kunna göra om igen och igen och igen..... Tack Malapasqua för en otrolig upplevelse av lugn, gästvänlighet och en aldrig sinande generositet!!
Vaknar 08.00 denna sista morgon på Malapasqua. Lite småplock innan vi går till Krogen på hörnan och äter en lättare frukost. Lite molnigt men vinden är skön. Hem och packar och städar. Typ 12 påsar med skräp och tomburkar :-) Känns konstig tomt på nåt sätt att lämna ön nu när vi
Soligt, molnigt, blåsigt, kvavt = normalt väder på Malapasqua! Sista heldagen!!! Frukost på Angelinas och sedan en promenad till Exotic för att säga hejdå! Mys och sista kvällen på Ocean Vida. Tack och hej då!!! Känns sorgligt att behöva säga adjö.... Stannar på stranden på vägen
Soligt och vaaaaarmt! Frukost på Angelinas och sedan en dag i solen på Teapanee´s strand. Jättefin snorkling och nästan ensamma på stranden. Skööööööönt!!!!!! Tua är numera helt biten av snorkling!! Hurra!! :-) Gott med en kall efter snorkelturen!! Efter tre timmar kan vi börja ana
Ok väder idag. Mulet men varmt! Tua vaknar idag med ÄNNU fler myggbett!!! Uj uj uj......... Men hon är glad ändå... Vi har faktiskt ström på morgonen så att vi kan få i oss lite kaffe!! Verandahäng med kaffe och dagbok! Kurts arbetare har gjort ett jätteryck och förbereder gjutning av
Det blir en roadtripp utan dess like längs Californiens västkust, LA, San Francisco, Vegas, GrandC, med avslut i LA
Äntligen dags för lite sol och värme. Denna gång en något kortare resa, inte så många aktiviteter utan mest återhämtning. Vi kör Asien denna gång. Ett snabbt stopp i Singapore, sedan vidare till Kambodja med Siem Reap och Angkor Wat som mål, därefter Thailand med Koh Jum och Koh Mook ett par veckor. Avslutar denna (för oss korta) semester med ett dygn i Kuala Lumpur. Ni får gärna följa oss, men vi utlovar inte så mycket action utan mest sol, bad och... Sand mellan tårna :) Finally the time has come for some warmth and sun. This time a bit shorter holiday than normal, not so many activities and mostly recovering from a very intense and exhausting year. We will visit Asia this time. A quick stop in Singapore, then off to Cambodia with Siem Reap and Angkor Wat as main attractions. Then off to Thailand, with Koh Jum and Koh Mook for a few weeks. We will finish this (for us very short) holiday with 24 hrs in Kuala Lumpur.
För tredje gången går resan till Sulawesi, men för första gången kommer vi bara vara i Lembeh!
Nu irrar vi iväg till Afrika, Tanzania närmare bestämt. Kombinerad resa med safari och dykning! Kan det bli bättre?
I år blir det 10 dagar på ett och samma ställe. Varför det blev just Paphos på Cypern beror på att vi hittade billigt flyg med Ryan air. Hotellet bokade vi på booking.com. Både jag och Jörgen har varit på Cypern tidigare, men inte tillsammans. Vi tar väl en sväng till Agia Napa också för att se om vi känner igen oss.