30 Bilder & 21 Dagböcker
Torsdagen var en mulen dag på eftermiddagen och vi lyckades återigen tigga till oss a la carte restaurangen istället för buffén. God mat igen, men servicen tog nu tid, men det har vi ju...Mot efterrätten dunkade dock utebion igång med en typ Marvelfilm, så istället för skön reggae från
63 dagar kvar tills flyget går mot Filippinerna och volontärarbetet. Ska bli så berikande att få arbeta med sjukvård i ett annat land. Hoppas jag kan bidra med mycket till många med min lilla yrkesroll som undersköterska. Det är en hel del som ska ordnas innan. Flygresan är bokad och jag
Nu har vi kommit hem från flygplatsen och efter en lekstund i trädgården och lite lunch tar vi och vilar lite.
Hahahaha fan va skönt har på white sand beach hela dan kanon,sitter nu o dricker en gin tonic med världens underbaraste kvinna . Näää jag är inte full de är sant hehe underbart väder fina rum så livet leker puss på er alla hej hej
Nu är vi hemma med drivor av tvätt.......jobbet väntar men det är ändå alltid lika skönt att återvända till härliga Svedala! Som sagt en underbar resa har vi haft, många intryck och upplevelser som tar tid att smälta, det blir nog fler bilresor i USA, vi hann ju bara med 8
nu är det nära, snart semester :-) hoppas ni vill följa med på vår resa och gärna mycket inlägg
Vi testar lite så här två dagar före avfärd. Hoppas ni vill vara med oss på resan. Jessica
Nu sitter jag och väntar på Emelie. Vi ska åka mot Arlanda när som helst! Väskan är packad. Halvfull. (?) Sånt gör mig nervös. Vad har jag glömt?! Men sen kommer jag på att det bara är en vecka. Då behöver man inte så mycket grejer. :D Nu blir det en veckas semester! Underbart!
AAHH ok so tomorrow is the big day!! I just finished packing my massive backpack and am about to have a farewell dinner with the fam. So excited!! Hope you don't forget about me while im gone! X
Gandalf Grå & Claire besöker tre av kusterna runt ön under 13 dagar.
Sjukvårdsarbete, landsbygden i Filippinerna.
Åker med min kära fru till KhaoLak för att njuta.
En tripp till New York med maken där vi firar 16 år som gifta. Still going strong !! Det står mycket på agendan så vi kommer att behöva semester efter semestern...
En resa för att knyta kontakter med vinproducenter från den nya världen!
Riktigt trött på kylan och vardagen. Blev en sista minuten, en vecka i "mitt paradis".
Going to Tanzania in Africa for 9 weeks as a volunteer! Åker till Tanzania, Afrika i 9 veckor som volontär!