Gylterudsberget-Rinntorp-Lomtjär- Örvattnet- Dammtjärn- Gylterud
Vi åker från Arvika runt 12.00 med riktning mot Tuddal. Katterna sover mestadels, det är bara Cosmos som emellanåt gråter o klagar. Elvira börjar krafsa i buren först när vi lämnar Tuddal och vi börjar bege oss upp för fjället. Hon krafsar alltid när hon vill ut ur buren, så jag tar
Har anlänt till island hyrt bil o kört från keflavik till reykavik , vädret +6 och regn fin väg inte mycke trafik, körde runt lite i reykavik.
Kara vanner! Det var inte sa latt att komma in pa denna sidan for mig heller. Meeeen nu ar jag en bangkokbaby och jag tycker om det.Vannsinnig trafik och med risk for att vara upprepande sa var trafiken hemsk far 20 ar sedan. Nu har de byggt en supersnabb skytrain som tar en hit och dit pa nolltid.
Ja gott folk, nu är det dax att kolla över packningen ,i kväll startar resan till KohLanta Thailand!Nerverna ligger utanpå kroppen(som det har gjort ett antal dagar nu på mig,Marita alltså). Det blir skönt för våra närmaste när vi ger oss av, så de slipper höra tjatet från en hispig
Hej och hå :) Det var ett tag sedan jag vr inne och kollade runt lite på resdagboken faktiskt. För er som inte vet så har vi skaffat en wordpressblogg som säkert kommer bli mer uppdaterad än denna. Fast jag ska försöka synca dem så mycket som möjligt. Besök
Hej och hå! Nu har vi spikat resan efter krångel hit och dit. Det har inte varit busenkelt att snickra ihop någorlunda resrutt! Så många länder man vill hinna med, så många sevärdheter man måste sålla ur. Malin har varit en ängel som hjälpt oss med resan. Resia Arvika är en
Nä, det här duger inte. Tråkigt foto och få cacher tagna förra gången vi var i Arvika. Naturligtvis fick vi lov att åka dit igen, och det gjorde vi idag. Först ut var Värmlands Nysäter i Säffle kommun och vikingaskeppet Glad, där vi glatt (!) poserade. Bilen gick sedan norrut till
Resan med. Vulkaner heta källor., storstad , rymdfärja , sol o sandstrand. :).
Det är nu första gången jag ska ut att se nya delar av världen under en längre period. Det första riktiga äventyret! Under de 6 månaderna kommer jag och mitt ressällskap Sofia samt Elin, besöka: Thailand, Kambodja, Australien, Nya Zeeland och Filippinerna. Vi Kommer ta länderna med storm! Ett äventyr utan dess like! Vårt första äventyr!
En resa genom Sverige där alla 290 kommuner ska besökas. Ingen tidsgräns är satt!
Jag, min syster och hennes pojkvän åkte ner med Ryanair till Palermo på Sicilien. under veckan reste vi till ön Lipari, hyrde en bil och åkte runt Etna och sedan tillbaka till Palermo.
Vi kommer att under 3 månaders tid resa runt bland olika länder, Vi kommer att börja våran resa i Thailand och fortsätta dit vinden bär oss. Dykning, klättring, sol och bad ligger på agendan!