Hej och hallå dagboken. Så va de dags igen... Kom ikväll till Landvetter Airport hotell. I mojjon bär det av t Gambia.... Dock måste vi mellan landa i Stockholm.... Lite åt fel håll kan tyckas.... Men det är säkert så att några 08:or ska med... Eller är det så att vi bara ska
Det är stor förväntan på hela ressällskapet Några av oss har kollat in butikerna Andra av oss har lekt av sig Men inom kort lämnar vi svensk mark på ett tag. Mot värmen o sol och bad.
Nu är vi vid flygplatsen och väntar på att incheckningen skall öppna. Först bär det av till Amsterdam där vi får vänta i sju timmar innan flyget lyfter mot Orlando. Det blev inte många timmars sömn innan klockan ringde 01.30 så vi hoppas på att det går sova gott på planet.
Många tankar har farit genom våra huvuden...är det rätt att kånka med en liten skrutt runt jorden i så unga år? Vi har dock kommit fram till att det finaste man kan ge sitt barn är tid och denna resa är en investering till 99% i vår dotter. 1 % är vårt ego som alltid velat korsa USA.
Då har vi landat och fått våra väskor. Endast en kort tur till parkeringen återstår innan vi får vända näsan hemåt i vår egen bil.
Boarding.. Typ 1 Tim sena... Men snart så bär det av. Nästa stopp Helsingfors
Boarding.. Typ 1 Tim sena... Men snart så bär det av. Nästa stopp Helsingfors
Säkerhetskontrollen avklarad. Nu lite snacks innan boarding. Känns fel att åka öster ut för att studs öl) llatt vända väster sedan.
Nu är frukosten klar!
Sebastian sålde jultidningar. Det är så vi hamnat här. Med ett presentkort på Ving som tar oss fram och tillbaka till NY och tak över huvudet. Hans mamma, som är värdelös på att sälja något alls, ska bidra med resten. Vi flyger imorgon, kvart över sju, mellanlandar på Heathrow och
Pronto es hora de un viaje a Mallorca, el lugar se llama Alcudia. El lugar en sí no necesita un preajuste exactamente. Pero se puede decir que lo nuevo y lo viejo se encuentran con restaurantes y tiendas de compras. Nuestro viaje será en gran parte sobre sol y baño. Pero debemos tratar de animarlo con alegría y calidez en forma de imagen y texto.
Lawa goes jorden runt
Nedräkning... I morgon bär det av på största äventyret på 15 år. Två veckor i Florida med både Orlando och The Keys.
Sebastian och Camillas resa till New York.
Familjen m mamma/svärmor/farmor åker på en efterlängtad resa till Costa Rica.
Åker till Hawaii om 1 vecka i 2 veckor