hej dagboken!vi har varit i Lysekil. Där har vi bott på en camping dör det var en hoppborg en hinderbana och en vattenrutschbana. Vi har också fiskat krabbor och makrill, fått två makrillar och kanske tio krabbor. Sen har vi badat i jättesalt vatten. Pappa slängde i mig så jag fick vatten
En tur soderut till Cafayate och lite vinprovning. Pa vagen akte vi genom delar av Argentinas storsta tobaksplantage. Sen vidare genom ett bergigt landskap dar vind och regn har format bergen. Vi gjorde nagra riktiga turiststopp, ut fota, in i bussen. Bergens har formats till "djavulens gap,
Sitter i Salta och forsoker forgaves kontaminera ett tangentbord pa hostelet dar vi bor. Men utan resultat. Under de dit-tejpade papperslappsbokstaverna ryms troligen redan sa mycket internationella resebakterier att man kan forsorja ett influensalabbs arsbehov av undersokningsmaterial. En resa i
Hej! Nu har vi varit i BA i tre dagar. Inget ran an sa lange. Justin Bieber, stor musikfestival och gayparad i stan sa alla hotell ar fullbokade. Vi har bott pa ett sunkigt vandrarhem i flerbaddsrum. Schletna. Snart satter vi oss pa bussen i 17 h till Puerto Iguazu, dar de massiva vattenfallen
Syftet med denna sida är att ni som vill enkelt ska kunna följa oss på vår resa! Tanken är att vi under resans gång förhoppningsvis ska kunna skriva lite om vad vi gjort och kanske ladda upp lite bilder:) Ha det bra! Emelie
I morgon 6.30 blir jag hämtad av min arbetskamrat på busshållplatsen ör ny jobbresa. Förra gången fick hon väcka mig och jag fick rusa ut på 5 minuter med tröjan ut-och-in. I morgon får jag se till att hörA VÄckarklockan. Har lagt upp en ny jobbresebild från vitsippeskogen. Tog en
Efter en mycket lååång resa med massa förseningar är vi äntligen framme... Vi bor i världens lugnaste by, huay yang... Huset är fint och ganska stort. Barnen har alla hälsat på i skolan och verkar nöjda, den är liten och mysig med bara 26 barn från åk 0-9 ... Här är super billigt,
Packat-check Delat ut djuren-check Städat huset-nja, inte direkt ;) Men 2,5 dag kvar...yess!!!
Vi åker till Danmark och campar men tar inte med oss det viktigaste (mitt Xbox)
Flyg via London och Hong Kong tar Emelie L och Emelie E till Fiji där 3 nätter spenderas i storstaden Nadi på huvudön samt 8 nätter på olika öar i ögrupperna Mamanuca och Yasawa Islands. Turen bär sedan vidare till Sydney där efter tre nätter Leif anländer och byter av Emelie E. Efter ytterligare 3 nätter i Sydney åker Emelie och Leif vidare mot Nya Zeeland och Queenstown. Resten av resan spenderas genom att bila från Queestown på sydön till Auckland på nordön innan det bär av hemåt igen med dagsuppehåll i Hongkong och London:)
Familjen "Taikons" från Lysekil, två vuxna och fyra galna barn åker och "chillar" i Thailand.... Börjar med fyra veckor i Huay yang, där barnen skall gå i skolan...Sedan får vi se vad det blir...men bra blir det, garanterat ;)
åker till jobbet varje dag. Lite havsbris över Gullmaren. Mest busskrängningar på 70 väg.
Jag och två tjejer till kommer att åka till Australien på ett work and holiday visum på obestämd tid.
Sommarens resa kommer att gå till Rhodos. Vi kommer att bo i Kolymbia på Atlantica Aegean Park i 2 veckor. Vi kommer att sola och bada och ha det bra. Liselotte och Lars.
Detta års resa kommer att gå till Italien. Vi ska besöka Rom i ngr dagar först. Se Colosseum,Fontana di Trevi, Vatikanstaten och säkert fler ställen i Rom. Sedan bär det av till Cinque Terre, som är med på världsarvslistan. Det är 5 små byar som man kan gå mellan.