0 Bilder & 2 Dagböcker
Framme hos Arnold och Annelise. Atlanten strax nedanför, idag en ordentlig vind. Vi provade gå en sväng med det blev för mycket sand mellan tänderna. Har varit på 3 vingårdar på vägen hit, bl.a. Allesverloren. Vädret pendlar mellan 25 och 33 grader, inte helt fel! Ni som undrar: knäet
Äntligen framme. 33 grader ar en viss skillnad fran hemma. Akte med Turkish airlines och det fungerade ypperligt. Nu har vi just atit en tre ratters middag och njuter i den ljumma eller kanske den VARMA kvallen. I morgon vanta vinprovningar och sedan Paternoster p[ vastkusten.
Återigen, Sydafrika står på biljetten. Samma gäng som sist vi var iväg, Våra vänner tillika grannar Lars och Tori och jag och Janne. Vi landar i Kapstaden på torsdag eftermiddag och har bokat första natten i Riebeek Kasteel. Sedan bär det av norrut till Paternoster där vi denna gång har bokat 2 nätter hos den fantastiske kocken/värden Arnold. Några guldkorn från föregående resor kommer det att bli, fö så ska vi söka lite nya vägar och upplevelser. Sista tre nätterna blir i Camps Bay utanför Kapstaden, förhoppningsvis inkluderar detta lite solbränna. Vi håller tummarna att resan ska går bra och skriv gärna på vår sida.