De senaste dagarna har vi tillbringat i Krabi, Ao Nang. VI har bland annat varit pa en orm-show och akt pa en snorkeltur till Phi Phi Islands! Bland annat var vi vid Monkey Bay (sag inga apor pa stranden men valdans manga fiskar & koraller och tyvarr aven de dumma "vatten bina" som thailandarna
Nu har vi forflyttat pss fran Karon till Kata. Vi bor pa annu ett "apollo-hotel" med alla andra skandinavier. Rummet ar ratt litet men poolen ar stor och fin och vi ater lunch billigt pa hotellet, vilket ar skont for da kan vi bestalla i baren [u]i [/u]poolen -jattebra for oss lata svenskar! Sa det
Fran Nya Zeeland bar de sa av, efter 12 timmar i luften som gick forvanansvart fort eftersom vi hade var personliga tv i satet framfor! Grieg sag 38 filmer och Emma sag 7 avsnitt av topmodel, 2 filmer och sen Den Lilla Sjojungfrun eftersom hon fick beslutsangest! Man kunde aven spela tv-spel eller
[b]24 mars [/b]Fran Syd till Nord Efter att ha klantat oss som resulterade i att vi slarvade bort varat bord och kok sa lamnade vi sa sydon tiiiidigt pa morgonen. Vi campade pa terminalen i Picton och 4.45 checkade vi in. Batturen genom Cook Strait gick valdigt bra och vi lyckades slumra till i
Nya Zeeland avantyret fortsatter, men vi borjar narma oss slutet pa sydon! Helt obeskrivligt vackert har de varit! Sen sist vi skrev, da vi var i Wanaka pavag till Mt Cook NZ hogsta topp Aoraki pa nastan 4000 meter! Vi fick en jattefin dag daromkring! Lake Pukakis turkosa vatten var helt otroligt
Ange ditt namn och e-postadress för att få ett mail när medlemmarna du följer uppdaterar sin resa.