Hej! Nu har det hänt grejer här nere down under minsann. Förra veckan på tisdagen åkte vi med buss och tåg tillbaka ner till Melbourne. Projekt köpa bil tog sin början. Vi bodde på ett gammaldags hosel i South Yarra en bit utanför stan. I området låg massa parker och på vår
Hej hej hallå dagboken! Tro det eller ej men vi är fortfarande kvar i Bealiba. Känns som hemma nu. Hittar i de flesta skåpen och har börjat lära oss omgivningarna runtomkring. Inte minst pga av de dagliga promenaderna för Fridas del och Niklas bilkörande för hans del. Han har nämligen
Nu är semestern slut och allvaret börjar igen, Eller ja vi har ju fortfarande vanlig semester :) Vi är tillbaka i Bealiba efter visiten ner vid kusten. Är verkligen stor skillnad på temperaturen nere vid kusten och här i inlandet. Väldigt mycket varmare här inne. En mer tryckande värme
Japp ni läste rätt. Vi är på semester på semestern. Nere vid kusten i Port Fairy med Lisa Luke och hans bror Dans familj. Vi hyr två små hus alldelles bredvid floden så utsikten är inte att klaga på. Och vi gör välö mest det man gör på semester. Äter och dricker gott, badar, spelar
Ha ha ha vet ni vad? Vi har vart med i aftonbladet. Pa sportsidorna pa en bild dar Sofia Arvidsson spelar tennis. Da ser man oss i publiken. Idag ska vi pa tennisen igen. Ar flera svenskar som ska spela. Man blir sa dar harligt nationalistisk nar man ar utomlands. Annars sa fordriver vi tiden
Ange ditt namn och e-postadress för att få ett mail när medlemmarna du följer uppdaterar sin resa.