Detta har varit en "plan dag", dvs inga backar, bara släta marken. Så ser Camarque ut. Ett jättestort deltaområde i Rohneflodens mynning, som till stora delar är reservat. Här har vi blivit experter på saltframställning, risodling och vita hästar. Allt detta finns här. Njutningen av detta
En lyckad dag längs Gorges de Verduns södra sida var nära att totalförstöras när en galen fransk kvinna backade på Arnes mc på en mack två mil från Marseille. Hon hävdade att arne kört på henne och en hetsig diskussion utbröt. Vänstra extraljuset på Arnes mc bröts loss och bilens
I perfekt väder styrde vi idag på kul vägar ner till Gorges du Verdon, som är Frankrikes svar på Grand Canyon. Under resan njöt vi av cappucino på ett hemtrevligt café och i Castellane sökte vi upp en värdig krog för att äta. Herr Håkansson antyder att våra matvanor är undermåliga,
Startade på morgonen mot Val Dísere, men tvingades planera om eftersom passet Col de Iseran var stängt. En liten besvikelse, men man kan inte annat än anpassa sig till verkligheten. Denna gång behövde vi inte köra en omväg, utan vi bara förkortade reas med ca 10 mil. En sak som passade
Dagens körning från Rimplas till Susa över de högsta passen i Frankrike blev ett kraftprov. Speciellt för mig, eftersom förkylningen nästan slagit ikull mig. Ett av passen Col de Bonnet är över 2800 meter högt, och där jobbade man med snöröjning.Col de Iseran stängde en halvtimme
Ange ditt namn och e-postadress för att få ett mail när medlemmarna du följer uppdaterar sin resa.