Hej igenJa det var så, staden "var sig inte lik" 😉 Nu har ju i alla fall Janne inte det minnet exakt hur det såg ut på den tiden men Jeanette som har lite yngre "kom ihåg" minns lite bättre. Vi har också tittat på några av de bilder vi knäppte med vanlig film och dia och man ser ju att
Hej där hemma !Efter några riktigt sköna och intressanta dagar checkade vi idag på morgonen ut från vårt boende på Tropical Beach Resort. Hoi An var en riktigt fin stad den kan vi verkligen rekommendera om någon vill bege sig till Vietnams östkust.vi överraskades med lite regn och fick en
Då har vi nått sista anhalten i Vietnam, för denna gången😉🇻🇳(Efter VIetnam väntar Singapore!)Hit tog vi oss via en 4 timmars bussfärd, i en så kallad "sleepingbus" med säten som kunde läggas ända bak så du kunde ligga ner, om du nu det önskar. Lite "ordning" och oklart var det,
Dagarna springer iväg... Vi kom igår med flyg från Ho Chi Minh till Hue i mellersta Vietnam. Här upplevde vi första dagen i området kring vårt hotell som om tiden stannat! Såg inte några turister och vandrade bland lokalbefolkningen och deras utbud av " butiker" med aningen solblekta
Då är vi på ny plats och nya utmaningar 🙃Tidig morgon Nyårsdagen och flyget från Phu Quoc till Ho Chi Minh City. Pick up service på flygplatsen, kul o se sitt namn i spretiga bokstäver på en liten pappskylt 😉. Genom stadsmyllret till bokade hotellet EdenStar Hotel & Spa. Lite
Ange ditt namn och e-postadress för att få ett mail när medlemmarna du följer uppdaterar sin resa.